31.05.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Enis Bešlagić: Umoran sam od toga da stalno moram biti "super zabavan"

Enisa Bešlagića publika je na završnoj večeri Hrvatskog radijskog festivala stvarno ispratila velikim pljeskom. Naime, glumčeva glazbena suradnja s Crvenom jabukom za pjesmu “Jazz.ba” s njihova novog albuma “Volim te” očito je pravo osvježenje na glazbenoj sceni, što su prepoznali i slušatelji

Enis BešlagićEnis BešlagićBosanski glumac je na intervju u opatijski Hamingway došao obučen u majicu na kojoj piše ime pjesme, a koju je sam dizajnirao. Odvukao me na razgovor na neki zabačeni mol kako bi izbjegao gužvu jer, kako tvrdi, postao je već umoran da stalno netko od njega očekuje da bude "super zabavan".
EXTRA: Cijela vam se terasa smije jer ste umjesto s mobitela telefonirali meni držeći bananu u ruci. Meni se čini da ljudi kad vas vide, automatski očekuju smijeh.
- Joj, to je užasan presing. Uvijek svi nešto očekuju od mene. Lijepo je to ako ja nasmijavam ljude, ali imam i ja loše dane, a uvijek sam nekako pod povećalom. Ja da pozdravim čovjeka na semaforu, reći će: "Joj vid' ga, pravi je."
EXTRA: Ovu ste majicu sami napravili ili...?
- Sam, sam, a mogu i vama jednu napraviti ako hoćete. Oni koji još nisu čuli pjesmu misle da je ovo neka internetska stranica pa je zato promoviram.
EXTRA: Kako je došlo do suradnje s grupom Crvena jabuka za pjesmu "Jazz.ba"?
- Za Žeru je vrijeme stalo, što je dobro jer je zadržao tu prijeratnu pozitivu. On je još od onih pjevača stare garde koja kad napravi album onda za njega snimi spot i to je uvijek popraćeno i velikim koncertom. On je spontana duša pa je tako vrlo spontano nazvao i mene i rekao da bi bilo dobro da to napravimo u nekom sarajevskom slengu i ja sam pristao. Otišao sam u studio, jednom otpjevao i kaže meni Žera: "Ma super ba, dobro je, ne moraš više ponavljati, pogodio si od prve." I eto mene na HRF-u.( Snimio: Krasnodar Peršun)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Enis Bešlagić: Nikad me nećete gledati u sapunici

Enis Bešlagić: Nikad me nećete gledati u sapunici

Duhovit, zabavan, simpatičan, uvijek nasmijan, pristupačan, skroman i prizeman - tako bi većina onih koji ga poznaju opisala sarajevskog glumca Enisa… Više

Komentari

registracija
19/2/08

mistermis, 03.06.09. 09:14

Legende!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika