31.05.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Severina: Slavko i ja ćemo do oltara makar oboje slomili noge

Severina Vučković zaštitno je lice Volkswagena za Hrvatsku, a osim što je pričala o svojoj ljubavi prema toj marki automobila, odala je i sve o pripremama za vjenčanje sa zaručnikom Slavkom Šainovićem

Severina VučkovićSeverina VučkovićProteklog tjedna provela sam nekoliko dana na Sardiniji na svjetskoj promociji novog Volkswagenova automobila Polo koji bi se u prodaji trebao naći početkom rujna ove godine. Testirala sam tog novog mališana, zaljubila se u otok, shvatila da priče o ljepoti muškaraca sa Sardinije nisu samo mit i razgovarala sa splitskom pjevačicom Severinom Vučković koja već godinama vozi aute te njemačke tvrtke.

EXTRA: Već godinama vozite automobile marke Volkswagen, trenutno je to Touareg. Zbog čega ste baš odabrali taj automobil?

- Prema Touaregu se rodila ljubav na prvi pogled, jer je prije svega vrlo siguran auto, što je meni najvažnije. A osim toga je i komforan i lijepog dizajna. Živim nomadskim životom i nekako u njemu provedem najviše vremena pa mi čak koji put služi i kao garderoba i kao krevet. Suradnja s PZ Autom počela je prije devet godina i kao sve moje skoro poslovne suradnje pretvorila se u jednu prijateljsku vezu.
EXTRA: Kakav ste vozač, držite li se ograničenja brzine recimo?
- Stvarno nisam neki vozač koji luduje po cesti, ali vrlo je teško u takvom autu ne dati gasa ako je cesta ravna. Znate ono, kad žena vozi u štiklama onda nema osjećaj koliko je dala gasa. Ja bih prestala ženama naplaćivati kazne ili bih uvela u zakon da ih muževi obvezno moraju voziti, jer je vožnja strašna po štikle, obavezno mi se iskrivi desna peta. Pronašla sam sistem da guram papučicu samo gornjim dijelom stopala tako da se peta ne ošteti a i vježbam kvadriceps.
EXTRA: Sletjeli ste sa Sardinije, sjeli u auto i krenuli odmah za Vukovar na koncert, u međuvremenu su vam pogubili prtljagu, vaš vizažist Saša Joković šminkao vas je u avionu na relaciji München -Zagreb, nije li stvarno vrijeme da se udate i malo stanete na loptu?
- A najgore mi je kad izgubim kufer, jer su mi sve najfriškije cipele u njemu, a za sve ovo drugo da ste me pitali, to je moja svakodnevica i to je moj život koji ponekad zna biti malo težak, ali ga volim najviše na svitu.( Fotografije: Biljana Gaurina)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika