01.06.2009. / 11:22

Autor: Vladimir Radičević

Superkošarka na svim kioscima

Izdvajamo i životne priče NBA velikana Georgea Mikana i Chucka Dalyja

Superkošarka na svim kioscimaSuperkošarka na svim kioscimaNovi broj specijaliziranog košarkaškog časopisa Superkošarka već po običaju donosi pregršt tema iz svijeta košarke, a ponajviše iz profesionalne NBA lige.

Uz životnu priču fenomenalnog playmakera Denver Nuggetsa Chaunceyja Billupsa, koji je svoju momčad vodio prema finalu Zapadne konferencije, u novom broju može se pronaći i životna priča beka Cleveland Cavaliersa Delontea Westa te opsežni pregled NBA play-offa.

Košarkaš Cibone Marin Rozić za Superkošarku govori o sezoni koja završava, nastupu reprezentacije Hrvatske na Eurobasketu u Poljskoj te o finalnoj seriji protiv Zadra za koju je uvjeren kako će završiti trijumfom Cibone.

Proslavljeni hrvatski košarkaš Veljko Mršić ekskluzivno za Superkošarku izvijestio nas je iz Berlina sa završnice Eurolige gdje je slavio grčki Panathinaikos.

Najviše prostora u novom broju posvećeno je jednom od najvećih košarkaša svih vremena Juliusu Ervingu poznatijem kao Dr.J koji u ekskluzivnom razgovoru za Superkošarku govori o svojoj uspješnoj karijeri, današnjoj NBA ligi, LeBronu Jamesu, zakucavanjima, Draženu Petroviću i o još puno toga.

Uz to u novom broju se može pročitati i nikad ispričana priča o odnosu Ervinga i njegove izvanbračne kćeri Alexandre Stevenson, poznate tenisačice koja je svoje najbolje mečeve odigrala u Wimbledonu.

Od Dossiera izdvajamo onaj o bankrotu NBA košarkaša u kojem stoji kako oko 60% bivših košarkaša negdje 5 godina nakon odlaska u mirovinu proglašava - bankrot.

Izdvajamo i životne priče NBA velikana Georgea Mikana i Chucka Dalyja.

Super-posteri u novom broju: Chauncey Billups i Kevin Durant

Novi broj Superkošarke u prodaji od 1. lipnja

Vezane vijesti

Novi broj Superkošarke na svim kioscima

Novi broj Superkošarke na svim kioscima

Novi broj specijaliziranog košarkaškog magazina donosi: Vodič kroz Europsko prvenstvo u Poljskoj koje počinje 7. rujna. Hrvatski igrači i izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika