01.06.2009. / 14:14

Autor: Andrea Belin

10 rečenica koje nikada ne smijete izgovoriti u krevetu

Kaže se da je u ljubavi sve dozvoljeno, no nemojte to shvatiti predoslovno. Ma koliko voljeli partnera, ili on vas, postoje neke stvari koje mu nikada ne biste trebali reći. A ni on vama!

U postelji razmišljajte samo o seksuU postelji razmišljajte samo o seksuKoliko puta vam se dogodilo da ste se sjetili nečeg važnog dok ste se s partnerom zabavljali u krevetu i umjesto da ste držali jezik za zubima, rekli ste ono što vam je bilo na umu?

Naravno, kasnije ste zbog toga požalili jer ste pokrenuli raspravu koja vam tada zaista nije bila potrebna? Upravo zbog toga, neke rečenice za vrijeme seksa je bolje prešutjeti!

Ako želite doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo, nikako se nemojte opterećivati, primjerice stanjem na računu ili neugodnim mirisom u vašoj sobi... Pokušajte se prepustiti i zaboraviti na sve probleme! Mi vam nudimo nekoliko izjava koje će sve upropastiti!

1. "Samo sekundu da ugasim svijetlo!"

Ako se sve počelo zahuktavati dok je svijetlo u sobi bilo upaljeno, neka tako i ostane. Premda će ovo možda biti prvi put da se nećete seksati u mraku, što je u tome loše? Jedna sekunda dok se vi dignete iz kreveta može biti presudna da on izgubi volju za seksom. Vjerujemo da to zaista ne želite.

2. "Ali ja nisam oprala zube!"

Sjetite se da je i on sigurno taj dan popio kavu ili popušio cigaretu te mu zadah nije svjež kao što bi bio da je prije pet minuta oprao zube. Ako vas je već poljubio i ništa mu nije zasmetalo zašto se vi morate opterećivati nepotrebnim. Isto pravilo vrijedi ako se prije seksa niste depilirali ili stavili dezodorans.

3. "Ne sjećam se jesam li popila tabletu!"

Neželjenu trudnoću možete spriječiti i na druge načine. Prije nego dođe do vrhunca kratko i jasno ga upozorite da pazi. No, kako bi i vi i on bez pritiska uživali u seksu, o tabletama razmišljajte prije.

4. "Ovo bi moglo biti zanimljivije u troje!"

Vjerujte o takvim stvarima s njim ne razgovarajte za vrijeme seksa, već prije ili kasnije. Ukoliko ste zaista zainteresirani za takvo iskustvo, najprije ispitajte je li se vaš partner spreman upustiti u takvu avanturu. Primjetite li da nema takvih afiniteta, nemojte to ni spominjati u bilo kakvoj situaciji, a naročito dok se seksate.

5. "Zaista si bolji od bivšeg!"

Kao što ni mi žene ne volimo da nas uspoređuju sa bivšim djevojkama, vjerujte ni oni ne žele znati kako ste to radili s dečkom kojeg ste imali prije njega. Ako vam je to u tom trenutku i prošlo kroz glavu, držite jezik za zubima.

6. "Nije mi jasno zašto ti je bivša dala nogu!"

Muškarci vole primati komplimente u istoj mjeri kao i žene. No, sigurno se ne vole prisjećati djevojaka koje su ih ostavile, a naročito u trenutku dok vas pokušava zadovoljiti u krevetu. Stoga, ne spominjite bivšu!

7. "Na ovom krevetu spavaju moji roditelji!"

Ukoliko ste na taj krevet doveli mušakarca za jednu noć, ovakva izjava može sve upropastiti. Takvo što ne bi trebalo spominjati ni prije seksa, a za vrijeme da i ne govorimo. Vama očito to nije važno, a on zaista ne mora ni zanti na kojem vas je krevetu zadovoljio.

8. "I za to si me probudio?"

Ako vam neki dodiri previše ne odgovaraju, možete mu pokazati na neke druge načine. Jednostavno ga uhvatite za ruku i stavite na mjesto koje vas uzbuđuje. Iako vas na kraju ne zadovolji kako ste zamišljali, kasnije mu recite što volite, nikako za vrijeme seksa.

9. "Je li ti ovo prvi put?"

Nije važno je li prvi, deseti ili stoti put. Ako njemu nije važno s koliko ste vi muškaraca spavali prije njega, zašto vi bi morali imati podatke s koliko je žena spavao on?

10. "Ja želim dijete!"

Ako ste došli do razdoblja u životu kada ste spremni postati majka, o tome razgovarajte prije nego legnete u krevet.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika