02.06.2009. / 15:28

Autor: Andrea Belin

Tajna uspješne veze: Što muškarci moraju znati o ženama

Većina muškaraca nespremno ulazi u vezu i ne znaju kako, osim seksualno, zadovoljiti svoju partnericu. Stoga vam nudimo nekoliko korisnih savjeta za romantičan život koji će sigurno potrajati

Najslađe je čuti: Volim teNajslađe je čuti: Volim teOdnos muškaraca i žena uvijek je bio zanimljiv mnogim znanstvenicima, a vjerujemo da će tako ostati do daljnjeg. Svakodnevno provode različita istraživanja kako bi otkrili, na što reagiraju žene i što kod djevojka najviše privlači pripadnike jačeg spola.

1. Ljubav, novac i sigurnost
Premda ih većna ne želi priznati, ženama je potrebna financijska sigurnost. Pripadnicama nježnijeg spola važan je i izgled, međutim uvijek će prije provjeriti koliko je muškarcu za kojeg su se zapalile debeo novčanik.
Nedavno provedeno istraživanje potvrdilo je ovu teoriju, a osim novca, osobine savršenog muškarca su privlačnost, ljubav, pouzdanost i emocionalna stabilnost. Prema rezultatima istraživanja u kojem je sudjelovalo pet tisuća američkih parova, žene su najsretnije u braku s muškarcima koji se ne skrivaju pokazati emocije te onima koji vode računa o potrebama svoje supruge te uvijek imaju vremena za njih. Skoro svaka žena sanja o muškarcu koji će se uvijek sjetiti najvažnijih datuma u njihovom životu i obilježiti ih poklonom.

2. Vježbajte reći "hvala"
U braku se svakodnevno raspravlja o financijskim problemima i obavljanju kućnih poslova. No, koliko god bila teška situacija, riječ "hvala" može riješiti dio problema. Dakle, kada je žena zatrpana poslovima i samo joj recite "hvala" i niste ni svjesni koliko ćete joj dan učiniti ljepšim. Rezultati istraživanja među parovima pokazali su da osobe koje daju do znanja da cijene sve što rade, rijeđe izazivaju svađe oko kućnih poslova. Također su takve osobe zadovoljnije u zajedničkom životu.

3. Nema mjesta ljubomori
Trunkica ljubomore uvijek je dozvoljena, no kontrliranje poziva na mobitelu i prisluškivanje razgovora s prijateljicom nije dopustivo. Ukoliko od početka nemate povjerenja u svoju partnericu, teško da ćete joj vjerovati s godinama. Nikada joj nemojte braniti izlaske niti bilo kakva druženja jer ćete samo pogoršati stvar.

4. Nema mjesta agresivnosti
Žene se možda pale na muškarce koji burno reagiraju uoči nogometne utakmice, no kada je u pitanju ozbiljna romansa, žene vole nježne i romantične muškarce. Agresivnost ostavite po strani, ako vam i nešto nije po volji, pokušajte se suzdržati od teških riječi i na lijepi način objasnite joj u čemu vidite problem i na miran način ga rješite. S ženama valja biti oprezan, u većini slučajeva one su nježne i isto takvog muškarca žele pored sebe.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika