03.06.2009. / 16:25

Autor: Andrea Belin

Istraživanje: Seks je najbolji nakon 4 godine veze

Ako vam partner odgovara na svim drugim poljima, budite strpljivi jer će i seks s vremenom postati bolji, no ukoliko niti na jednom području ne možete pronaći zajednički jezik, možda bi bilo bolje da okončate vezu

S vremenom je seks sve boljiS vremenom je seks sve boljiU vezi ste tek nekoliko mjeseci i onda kada bi seks trebao biti najzanimljiviji, vama se čini da je situacija svakim danom sve lošija. Ne očajavajte, najnovija istraživanja su potvrdila da većina parova uživa u seksu tek nakon četiri godine veze.

Ako vam partner odgovara na svim drugim poljima, budite strpljivi jer će i seks s vremenom postati bolji, no ukoliko niti na jednom području ne možete pronaći zajednički jezik, možda bi bilo bolje da okončate vezu.

U anketi čiji su rezulatati objavljeni u britanskom magazinu "The Sun" pokazali su da je većina ispitanika potvrdila da se naslobodnije s partnerom osjećaju tek nakon četiri godine veze i da je to najidealnije vrijeme za otkrivanje najskrivenijih seksualnih maštarija.

Jedna od četiri ispitane osobe, priznala je kako je zadovoljna svojim tijelom pred partnerom nakon nekoliko godina, dok je 60 posto njih otkrilo da su tek nakon tih nekoliko godina bili spremni probati u krevetu nešto novo.

Teško je povjerovati da je za dobar i kvalitetan seks potrebno toliko godina veze, međutim statistike potvrđuju da je to zaista tako. Stoga, opustite se i ne sramite se svoga tijela inače ćete se načekati trenutaka kada ćete moći priznati da ste zaista uživali do kraja.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika