03.06.2009. / 16:40

Autor: Totalsport

Video: Divlji Ancelotti nokautirao Don Camillove igrače

Londonski tabloid The Sun iz prošlosti novog trenera Chelseae izvukao je nešto što ne stoji u njegovoj nogometnoj biografiji: Ancelotti je glumio u tri filma, od kojih je najpoznatiji nastup u Don Camillu 1983. godine u kojem glumi uz poznatog glumca Terencea Hilla

Novi trener nogometaša Chelseaja Carlo Ancelotti (49) posljednjih tjedana puni novinske stupce otočkog tiska, a posebno nakon što je i službeno pristao preuzeti klub sa Stamford Bridgea.

Tako je londonski tabloid The Sun iz Ancelottijeve prošlosti izvukao nešto što ne stoji u njegovoj nogometnoj biografiji.

Naime, Ancelotti pored trofejne nogometne karijere ima i kratku glumačku karijeru. Talijanski je nogometni strateg glumio u tri filma, od kojih je najpoznatiji možda nastup u Don Camillu 1983. godine u kojem glumi uz poznatog talijanskog glumca Terencea Hilla.

Ancelotti se rado prisjeća tog filma.

- U Don Camillu igram za komunističku nogometnu momčad u vlasništvu gradonačelnika Pepponea, velikog rivala Don Camilla. Radi se nogometnoj utakmici između anđela i demona, priči dobro poznatoj iz kraja odakle potječem, Emilije-Romagne. Vežu me lijepa sjećanja na to iskustvo, iako sam s Terenceom Hillom uspio razgovarati tek pet minuta - rekao je Ancelotti, koji iako obožava filmove kaže, da kada bi morao birati, njegov izbor bio jasan.

- Bez oklijevanja bih odabrao utakmicu. Niti jedna utakmica nije jednaka, sve su jedinstvene. Filmove možete gledati deset puta i ništa se neće promijeniti u odnosu na prvi put kada ste ih gledali - dodao je strateg za kojeg se Chelseajev vlasnik Roman Abramovič nada da će mu donijeti tako željeni naslov u Ligi prvaka.

Carlo Ancelotti u Don Camillu

Carlo Ancelotti u Don Camillu

,

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika