04.06.2009. / 15:33

Autor: Andrea Belin

Budimo iskreni: Žene najviše lažu o kilogramima i zaradi

Znanstvenici sa sveučilišta Oxford proveli su istraživanje i otkrili da čak 88 posto žena svojim prijateljicama prešućuju istinu o veličini odjeće, a njih 50 posto ne želi otkriti koliko stvarno zarađuje

Žene često preuveličavaju svoju plaćuŽene često preuveličavaju svoju plaćuDokazano je da se muškarci pred prijateljima vole hvaliti. Često puta prešućuju istinu ako nisu zadovoljili svoju partnericu. Zna im se zalomiti da preuveličaju snagu svog "ljubimca" na četiri kotača, a vole nadodati i količine alkohola koje su u stanju popiti. No, vjerovali ili ne i žene pred svojim prijateljicama iskrivljuju pravu istinu.

Neke se djevojke skrivaju u vrećastim majicama i košuljama, dok druge da bi izgledale mršavije, kupuju manju odjeću i do nekoliko brojeva, ali ima i onih koje jednostavno ne žele otkriti svoj pravi konfekcijski broj.

Znanstvenici sa sveučilišta Oxford proveli su istraživanje i otkrili da čak 88 posto žena svojim prijateljicama prešućuju istinu o veličini odjeće. Samo 34 posto njih ne ustručava se priznati da na dijetama provode i do nekoliko mjeseci godišnje. No, osim toga, žene lažu i o svojim primanjima.

Čak 50 posto njih ne želi otkriti koliko stvarno zarađuje, dok trećina udvostručuje svoju plaću kako bi im ove druge bile zavidne.

Dakle, koliko god se cijelo vrijeme iskrivljavanje istine pripisivalo muškarcima, statistike su jasno pokazale da i pripadnice nježnijeg spola imaju tajne koje ne žele podijeliti ni sa svojom najboljom prijateljicom.

Kako bi izbjegle ogovaranja i zajedljive komentare većinu puta lakše im je reći ono što druga strana možda i nije htjela čuti. No, istina se može otkriti na vrlo jednostavan način. Ako zavirite u ženski ormar, bacite oko na etiketu njezine najomiljenije krpice...

Vezane vijesti

Prosječna plaća za ožujak 5 499 kuna

Prosječna plaća za ožujak 5 499 kuna

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u Hrvatskoj za ožujak ove godine iznosi 5 499 kuna, izvještava HRT. To je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika