04.06.2009. / 17:17

Autor: Andrea Belin

Test: Otkrijte koja ste vrsta ljubavnika!

Saznajte koji sve tipovi muškaraca postoje, no pri tome ne zaboravite da kako mjeseci vaše veze odmiču, mijenja se i vrsta zaljubljenosti

Jeste li romantičar ili perfekcionist?Jeste li romantičar ili perfekcionist?Premda to ne žele priznati, u svakom muškarcu duboko čuče osobine romantičara, posesivca ili švalera... Svi oni se u jednom trenutku doslovno zalijepe za bolju polovicu i ne puštaju je iz svog tabora, dok u drugom uživaju u ulozi najvećeg zavodnika. Saznajte koji sve tipovi muškaraca postoje, no pri tome ne zaboravite da kako mjeseci vaše veze odmiču, mijenja se i vrsta zaljubljenosti!

1. Romantičar

Ovo je tip muškarca koji jednostavno voli biti zaljubljen. Romantičari se zaljubljuju na prvi pogled, njima je dovoljan izgled i koja pametna riječ partnera. Međutim, isto tako vrlo lako se odljubljuju. Da bi uspjeli zadržati ovakvog muškarca morate biti maštoviti. Planirajte izlaske na romantična mjesta na kojima ćete uživati samo vas dvoje.

2. Zavodnik

On jednostavno uživa u zavođenju i najviše od svega na svijetu voli se udvarati i mamiti poglede pripadnica nježnijeg spola. Njemu je puno zanimljivija sama faza osvajanja od veze jer mu život u dvoje vrlo brzo postaje dosadan i monoton. Premda većina žena ne želi priznati, ovakvi muškarci ih najviše zanimaju. Ako ljubomora nije jedna od vaših osobina, možda bi veza s ovakvim muškarcem mogla i potrajati.

3. Posesivac

Ovakvi muškarci ne znaju što znači živjeti samostalno. Stalno žele provoditi vrijeme sa svojom partnericom. I kada veza traje godinama, nikada ne vjeruju partnerici u potpunosti. Oni često mijenjaju raspoloženja jer se konstantno brinu oko sitnica i detalja. Većinu vremena provode na mobitelu kako bi mogli biti u kontaktu s boljom polovicom.

4. Perfekcionist

Ovi muškarci u svojoj glavi konstantno vrte popis kriterija koje mora zadovoljavati njihova djevojka. Često puta se u potpunosti drže tog popisa, a to je ogroman teret za njihovu partnericu. Uglavnom, takve veze ne uspijevaju jer rijetko nailaze na djevojke koje se mogu nositi s takvim pritiskom, a savršena žena za njih jednostavno ne postoji.

5. Davatelj

Kao što i sama riječ govori to su muškarci koji se u vezi daju maksimalno. Kao i kod perfekcionista, to zna biti jako naporno, a nakon nekog vremena čini vam se da veza nema smisla. Koliko god se djevojka trudi udovoljiti njemu, on je uvijek korak ispred. Žene vole da im se ugađa, ali ponekad ipak vole kraj sebe imati zločestog dečka. Davatelji su muškarci koji nemaju prijatelje, zanimaciju niti bilo kakav hobi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika