05.06.2009. / 11:11

Autor: Andrea Belin

Oprez: 5 super načina da prepoznate neiskrenog muškarca

Kako više nikada ne bi nasjeli na jeftine fore, mi vam nudimo tipične karakteristike muškarca koji u zavođenju doslovno uživa, no s vama ne misli ništa ozbiljno

Ženskar zna kako vas osvojitiŽenskar zna kako vas osvojitiNedavno ste upoznali nevjerojatno simpatičnog muškarca? U jednom trenutku ste htjeli otići, međutim njegova duhovitost i šarmantnost doslovno su vas zaljepili za stolicu? Da, sve smo mi barem jednom u životu srele muškarca koji nas je zasipao komplimentima, no, na kraju se pokazalo da i nije toliko divan kako se činilo na prvi pogled. Kako više nikada ne bi nasjeli na takve jeftine fore, mi vam nudimo tipične karakteristike muškarca koji u zavođenju doslovno uživa. Saznajte koje su najčešće osobine svakog ženskaroša!

1. Neodoljiv

Oni su pažljivi, šarmantni i uvijek zainteresirani za razgovor. Znaju jako dobro slušati i usmjeriti razgovor u onom smjeru da žena jednostavno uživa. Pažljivo biraju riječi koje svaka žena želi čuti, naročito ako joj je netko prije njega slomio srce. Djevojke u njihovom društvu blistaju jer naprosto ne mogu odoljeti njihovim komplimentima. Prvo što će vam reći je da imate najljepši osmjeh na svijetu...

2. Poznavatelji ženskog srca

Ženskaroši jako dobro poznaju ženske osjećaje i raspoloženje. Oni uživaju u ženskom društvu i obično su okruženi prijateljicama. Upravo zbog toga jako dobro poznaju način razmišljanja žena te im upucavanje ne predstavlja nikakav problem, štoviše u toj ulozi doslovno uživaju. Premda će vam se na prvu činiti da pršte od samopouzdanja, vjerujte to baš i nije istina.

3. Kako ga prepoznati?

Oni razgovaraju s apsolutno svim pripadnicama nježnijeg spola. Nemojte se iznenaditi ako se već upucavao vašoj prijateljici. Oni zapravo nisu sretni u životu pa se zadovoljavaju na ovaj način. Ako im se i jedanput u životu dogodilo da su bili u vezi, pitajte ga koliko je trajala romansa i sve će vam biti jasno. Ukoliko svoj ljubavni život skriva pred drugim ljudima koji su mu važni, ako sam sebi konstantno obećava da neće zavoditi žene svojih prijatelja, muškarac kojeg imate pored sebe je ženskaroš.

4. Kakvim ženama se upucavaju?

Ma njihove žrtve su sve pripadnice nježnijeg spola, No, lakše im je zavoditi mlađe i neiskusne djevojke koje će možda i pasti na takve jeftine fore. Kod starijih djevojaka ipak se moraju malo više potruditi, a teško da će uspjeti u svom naumu.

5. Imaju oni i dobrih strana...

Ukoliko imate problema a nemate se kome povjeriti, ovakav muškarac slušati će vas koliko god budete htjeli. Ako ste željni zabave i želite nekog muškarca za jednu noć, vjerujte ženskaroš će prihvatiti vašu ponudu. On će vas maziti koliko god bude potrebno, a nikada mu nije žao ni novca koji će potrošiti na vas.

Vezane vijesti

Kuloari bruje: Frano Lasić ima novu djevojku

Kuloari bruje: Frano Lasić ima novu djevojku

Na završnom partyju, šestog po redu Libertas Film Festivala koji se sinoć održao u Dubrovnku pojavili su se mnogi poznati Hrvati, a najveća pažnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika