06.06.2009. / 08:02

Autor: Andrea Belin

Nije sve u seksu: 5 razloga zbog kojih žene varaju

Kada bi vas upitali zašto ste to učinili, teško da bi nam znali odgovoriti. Stoga ćemo mi vama reći koji su najčešći razlozi zbog kojih žene varaju svoje "muškarce iz snova"


Žene varaju iz niz razlogaŽene varaju iz niz razlogaMuškarcima se često zna zalomiti da prevare svoju partnericu. No, vjerovali ili ne, sve je više žena koje se ne mogu pohvaliti vjernošću prema boljoj polovici. Sigurni smo da se i vama barem jednom u životu dogodilo da ste prevarili dečka s kojim ste bili u vezi. Kada bi vas upitali zašto ste to učinili, teško da bi nam znali odgovoriti. Stoga ćemo mi vama reći koji su najčešći razlozi zbog kojih žene varaju svoje "muškarce iz snova"!

1. Nedostatak pažnje

Žene se za razliku od muškaraca ne upuštaju u afere ako im nedostaje seksa u vezi. One će to učiniti u trenucima kada osjete da im bolja polovica ne posvećuje dovoljno pažnje. Često razgovaraju o tome sa svojim partnerom, međutim ako on ništa ne poduzme, krenu u akciju.
Ako im muškarac pokaže da su mu prijatelji, hobiji i posao puno niže od nje na ljestvici prioriteta, žena će se osjećati voljenom i neće razmišljati o drugim frajerima. U suprotnom, pretpostavljate što bi se moglo dogoditi...

2. Potraga za savršenim muškarcem

Neke žene varaju zato što traže boljeg muškarca od onog s kojim su u vezi. Koliko god on bio dobar, brižan i nježan, konstantno pronalaze nekakve greške. Najvjerojatnije tada nije problem u muškarcu, nego u ženi.
U onih nekoliko dana kada su lošeg raspoloženja, sreću vide jedino s nekim drugim muškarcem.

3. Više od prijateljstva

Žene se naprosto vole družiti s pripadnicima jačeg spola, no često puta se pokaže da su im oni u određenim trenucima više od prijatelja. To se događa u situacijama kada se djevojka posvađa s dečkom, a rame za plakanje odluči potražiti kod najboljeg prijatelja...

4. Nedostatak komunikacije

Osjeti li žena kako joj u vezi nedostaje komunikacije, posrnuti će za drugim muškarcem s kojim na prvi pogled ima jako puno zajedničkih tema. Uglavnom kasnije dolaze do zaključka da ih nitko ne razumije bolje od muškarca s kojim su u vezi. Djevojkama je jako važno razumijevanje i komunikacija. One naprosto vole razgovarati o svemu. Iako to ne žele priznati, zna im se zalomiti da s dečkom tračaju i najbolju prijateljicu.

5. Kažnjavanje

Žene najčešće varaju kada su povrijeđene. Ako je partner takvo što učinio njima, uvijek će tražiti priliku da mu se osvete. Istina je da takva osveta uopće nije tako slatka kako se čini u prvi trenutak.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika