06.06.2009. / 23:42

Autor: Josip Bagić, Ivica Medo

Igrači: Igrali smo katastrofalno prvo poluvrijeme

Hrvatska reprezentacija još uvijek ima šanse kvalificirati se za Svjetsko prvenstvo, no iste šanse imaju i Ukrajina i Bjelorusija

Igrači se ipak nadaju da će vidjeti Južnoafričku republikuIgrači se ipak nadaju da će vidjeti Južnoafričku republikuNakon utakmice sa Ukrajinom, hrvatski su nogometaši bili složni u dvije stvari. Prvo, da su igrali neobjašnjivo loše u prvom poluvremenu i drugo da se neće predati.

"Odigrali smo katastrofalno prvo poluvrijeme. Dopustili smo Ukrajincima da nametnu svoju igru no u drugom smo igrali puno bolje ali nismo imali sreće da utakmicu riješimo u svoju korist", rekao je još vruć, Luka Modrić.

Isto mišljenje djeli i njegov suigrač u reprezentaciji, Darijo Srna.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali neshvatljivo loše. U drugom smo bili dosta bolji, no ne dovoljno dobri da pobijedimo Ukrajinu. Nedostajalo nam je i sreće, ali što je tu je. Nastavljamo dalje pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti", teška srca rekao je Srna.

"Prvo poluvrijeme katastrofalno! Užasno! Igrali smo jako loše ni sam ne znam zbog čega. I sad smo se doveli u neugodnu situaciju. No, još uvijek imamo šanse. Podjednako sa Ukrajinom i Bjelorusijom. Do zadnjeg kola boriti ćemo se za to drugo mjesto", malo je optimizma unio Vedran Ćorluka.

Mladi Ivan Rakitić na svom licu nije mogao sakriti razočaranje rezultatom, ali i svojom igrom.

"Jako sam tužan. Nadali smo se pobjedi, ali nismo ni izgubili. Odigrali smo nerješeno i još uvijek smo u igri za SP", istaknuo je Rakitić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika