07.06.2009. / 23:00

Autor: Zrinka Ferina

Nakon tučnjave i odlaska s Farme, Petra Maroja samo u Extri opisuje pozadinu skandala

Magazin Extra prvi donosi fotografije i izjave Petre Maroje koju smo sreli prošle subote, dan nakon što je "Farma" završila, i za pobjednika proglašen Mario Mlinarić. Iako se nagađalo da je pobjegla iz Zagreba te da se skriva, prvo što smo na Petri primjetili jest da odlično izgleda, da je nedavno bila na frizuri, te da je vidno mršavija nego što je bila prije početka realityja.

Petra MarojaPetra MarojaJedna od najtraženijih osoba, barem u dijelu medija koji prate društvenu scenu, u proteklih tjedan dana bila je glumica i manekenka Petra Maroja. Od trenutka kada je zbog fizičkog obračuna koji se dogodio između Simone Gotovac, nje i Danice Apostolski - Gianne, diskvalificirana iz reality showa "Farma", Petra Maroja bila je nedostupna za sve medije.

I dok su, također diskvalificirane Simona Gotovac i Gianna Apostolski istupale u medijima te se u svojim istupima obračunavale s dojučerašnjom sustanarkom na Farmi, za Petru Maroju nitko nije znao niti gdje se točno nalazi.

Magazin Extra prvi donosi fotografije i izjave Petre Maroje koju smo sreli prošle subote, dan nakon što je "Farma" završila, i za pobjednika proglašen Mario Mlinarić. (Fotografija: Mateja Vrčković)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Otkazi u tajnoj službi zbog prostitutki

Otkazi u tajnoj službi zbog prostitutki

Dvojica agenata američke Tajne službe, protiv kojih se vodi istraga nakon skandala s prostitutkama u Kolumbiji uoči dolaska predsjednika Baracka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika