08.06.2009. / 12:19

Autor: Anamarija Kronast

Drama u zraku: Kusturica, Seka i Ceca umalo poginuli u avionskoj nesreći

Naime, avion koji slovi kao jedan od sigurnijih uletio je u žestoke turbulencije, a zbog nevremena je pilot odlučio promijeniti destinaciju i prisilno se spustiti u Basel

Emir KusturicaEmir KusturicaAvion tipa Airbus A 320 prošlih je dana umalo bio koban za srpsku ekipu koja se iz Zuricha njime vraća u Beograd. U zrakoplovu su, među ostalim putnicima, bili: članovi Riblje čorbe, pjevačice novokomponirane narodne glazbe Ceca Ražnjatović, Seka Aleksić, te redatelj Emir Kusturica.

Naime, avion koji slovi kao jedan od sigurnijih uletio je u žestoke turbulencije, a zbog nevremena je pilot odlučio promijeniti destinaciju i prisilno se spustiti u Basel.

U avionu je čitavo vrijeme vladala prilična panika jer su putnici bili pod dojmom nedavne zrakoplovne nesreće u kojoj se Airbus srušio u Atlanitik.
Srećom, šalili su se kasnije neki putnici, njihovim je zrakoplovom upravljala žena koaj je ostala dovoljno sabrana da promijeni odredište i tako izbjegne moguću katastrofu.

Vezane vijesti

Airbusi se prodaju "kao vruće pecivo"

Airbusi se prodaju "kao vruće pecivo"

Već i prije početka manifestacije se američki Boeing pohvalio čitavim nizom novih narudžbi. Doduše, njegov model 787 - Dreamliner, nakon velikih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika