08.06.2009. / 12:29

Autor: Andrea Belin

Niste zadovoljni veličinom!? Nema frke, produžite "ga" za 30 posto!

Talijanski znanstvenici izumili su spravu "Andro-Penis" koja penis može produžiti za nevjerojatnih trideset posto. No, većina muškaraca koji traže pomoć zbog premalog penisa, na žalost, ne ispunjavaju sve uvjete za ovakvu vrstu operacije

Veličina (ni)je bitnaVeličina (ni)je bitnaMuškarcima je jedna od glavnih opsesija veličina penisa. Neki se zaista mogu pohvaliti dužinom svog "alata", no ima i onih prema kojima majka priroda i nije bila darežljiva. Međutim, napokon mogu odahnuti jer su talijanski znanstvenici pronašli rješenje za taj problem. Naime, izumili su spravu "Andro-Penis" koja "ga" može produžiti za nevjerojatnih trideset posto.

U ovom istraživanju sudjelovao je dvadesetak pacijenata prosječne starosti od 47 godina koji su u razdoblju od šest mjeseci svakodnevno koristili ovaj aparat. Rezultati su pokazali da su postigli povećanje penisa u erekciji za 36 posto. No, nije sve tako jednostavno i bezbolno kako se čini. Pet pacijenata je zbog jakih bolova i povreda odustalo od sudjelovanja u istraživanju.

Oni hrabriji kojima je veličina od velike važnosti, produžili su penis za 9,5 centimetara. Nekih značajnijih povećanja ipak nije bilo. Doktor Paolo Gontero iz bolnice San Giovanni Battista izjavio je kako je njihovo istraživanje pokazalo da ovaj revolucionarni izum nudi efektivnije i dugotrajnije produženje penisa.

Naglasio je da većina muškaraca koji traže pomoć zbog premalog penisa, na žalost, ne ispunjavaju sve uvjete za ovakvu vrstu operacije. Gontero je istaknuo da je eksperimentu pristupio samo jedan muškarac čiji je penis bio kraći od četiri centimetra u opuštenom stanju. "Andro -Penis" sastoji se od dvije šipke, plastičnog prstena i silikonske trake koja drži penis na jednom mjestu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika