10.06.2009. / 10:47

Autor: Anamarija Kronast

Foto: Trudni muškarac rodio sina

Dakako, riječ je o ženi koja je promijenila spol kako bi postala muško, no istovremeno je zadržala i svoje reproduktivne organe jer je kanila jednom roditi djecu

Thomas ponosno pokazuje trudnički trbuh (foto: ABC news)Thomas ponosno pokazuje trudnički trbuh (foto: ABC news)Ma koliko to nevjerojatno zvučalo, Thomas Beatie, kontroverzni trudan muškarac jučer je rodio sina.

Dakako, nije riječ o nekom čudnom eksperimentu poput onog u filmu filma "Junior" u kojemu Arnold Schwarzeneger rađa dijete ,nego o ženi koja je promijenila spol kako bi postala muško, no istovremeno je zadržala i ženske reproduktivne organe.

Zahvaljujući tome Thomas je uspio ostati u drugom stanju, a nakon što je ljetos već rodio kćer Susan, sada se sprema drugi puta ući u rađaonu. Prvi je porod trajao četrdeset sati, a pupčanu vrpcu je prerezala njegova supruga Nancy. No, nakon toga Thomas nije nastavio uzimati muške hormone jer se spremao na još jedan porod.

U intervjuu koji je dao Barbari Walters, Tomas je objasnio kako se na takav potez odlučio jer njegova 46- godišnja supruga Nancy Beatie ne može više rađati djecu, a on je još dovoljno mlad za to!

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

registracija
23/7/05

vkrstul4, 10.06.09. 12:18

Jedbostavno užas !!
ili užasna zloupotreba znanosti i slobode. Ona
(jer bila je ona)promjeni spol ali zadrži temeljno žensko u sebi, pa zatrudni, dakle ona koja je sada ''on'', vodio/la je ljubav sa drugim on, nekim homoseksualcem. Dijete ima majku koja mu je otac, a pravog oca nikada upoznati neće.
Ona koju će zvati mama, je supruga te žene koja je sada njemu tata (jer je promjenila spol) taj tata je njemu ujedno i mama, a ta koja se udala za njegovog tatu-mamu, ljubi toga muškarca ili ženu u tom muškarcu, ženu koja rađa jer ona ne može.
Pričati će oni djetetu o ljubavi, kao ''ljubav je ljubav'' umjesto iskreno i pošteno o
''prirodenoj neprirodnosti'' koju oboje predstavljaju i jesu.
Zato nrekoh - čisti užas i čista zloupotreba znanosti i slobode, do potpunog duhovnog nasilja nad djetetom kojeg će roditi ''tata/mama'' mu,
a da oca nikada upoznati neće, a ona koju će zvati mama, mu nije nmama v4eć biće prirodno oštečeno i ono koje glumata tj laže mu da je mama mu je. itd,itd.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika