12.06.2009. / 12:44

Autor: Andrea Belin

Saznajte istinu: 5 stvari koje otkrivaju preljubnika

Sumnjate da vas vara? Ne morate odmah angažirati privatnog detektiva, postoje znakovi kojima će se sam otkriti

Puno stvari otkrivaju preljubnikaPuno stvari otkrivaju preljubnikaStatistike pokazuju da skoro svaki drugi muškarac koji je u braku ili dugogodišnjoj vezi vara partnericu ako mu se pruži prilika. Međutim, čak dvije trećine žena nemaju pojma o tome, a velika je vjerojatnost da nikada neće ni saznati. Kako ne bi bili jedna od njih, nudimo vam nekoliko savjeta kako vrlo lako možete otkriti je li vaš "muškarac iz snova" legao u postelju s drugom ženom.

1. Izgled

Ukoliko vaš suprug dugo godina nije brinuo o svom izgledu, a prije nekoliko dana krenuo je u teretanu, počeo je prikrivati sijedu kosu, odlučio je sam kupovati rublje, vjerujte ima vam nešto za reći što nikako ne želite čuti. Ako se intenzivno počeo baviti i nekakvim aktivnostima o kojima prije nije bilo riječi, to bi mogao biti izgovor za sastanke s drugom ženom. Česti odlasci na nogomet za koje u kupaonici provodi sate, također vam mogu dati do znanja da je nešto na pomolu. Ako je i vama počeo prigovarati zbog viška kilograma, još jedan pokazatelj da se viđa s drugom.

2. Mobitel

Prije je mobitel ostavljao na stolu i rijetko kada je reagirao na pozive, čak je i vama nekoliko puta kazao da se javite, no, u posljednje vrijeme su se stvari promjenile.
Sada napušta prostoriju za vrijeme telefonskog razgovora ili ga stalno nosi u džepu. Ukoliko je došlo do takvih promjena, vjerujte vaš muškarac ima drugu ženu.

3. Seks

Ako se ne možete sjetiti kada ste zadnji put vodili ljubav te svaki put odbija bilo kakve fizičke kontakte, također možete posumnjati u njegovu vjernost. Neki čak imaju obraza seksati se sa suprugom, međutim tada razmišljaju o preljubnici. Naravno, nije pravilo, s vremenom seks zna postati dosadan, no ako se to događa duže vrijeme, imate razloga za zabrinutost.

4. Novac

On stalno radi, a ne možete se pohvaliti da posljednjih mjeseci živite u obilju. Često je na službenim sastancima, putovanjima... Sve su to izgovori kojima vam prikriva pravu istinu. Novac troši na skupocjene hotele u kojima se zabavlja s drugom, a i vikendi izvan grada ne koštaju malo. Još se ne možete sjetiti kada vam je posljednji put nešto poklonio...

5. Automobil

Tragove preljuba najlakše ćete otkriti na njegovoj odjeći i automobilu. Neobičan miris, opušci cigareta, kosa... Sve su to jasni pokazatelji da se nešto događa. Obratite pažnju na suvozačevo sjedalo te se prisjetite kako ste ga ostavili zadnji put. Kada ga napadnete, kazati će vam da je vozio kolegu ili prijateljicu s posla. Ne zavaravajte se, možda je riječ o kolegici koja je puno više od prijateljice...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika