14.06.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ivana Kindl: S godinama sam sve manje zainteresirana za brak

Prošlog je tjedna na otoku Lošinju pjevačica Ivana Kindl snimila spot za svoju novu pjesmu naziva “Oči”. Riječ je o najavnom singlu koji će se naći na njezinom četvrtom studijskom albumu, a sudeći prema komentarima ljubitelja njezine glazbe, pjesma bi mogla biti veliki ljetni hit. Naime, većina njih pjesmu “Oči” proglasila je njenom dosad najboljom pjesmom

Ivana KindlIvana KindlNakon što je i u posljednjoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" postigla odličan plasman te na tom natjecanju sa svojim partnerom Duškom Modrinićem osvojila drugo mjesto, Ivana Kindl sada završava pjesme za svoj najnoviji album. Osim toga, odnedavo je dobila i svoj novi blog na internetskom portalu Večernjeg lista. Snimanju spota na Malom Lošinju, koji je režirao redatelj Darko Drinovac, prisustvovala je i ekipa magazina Extra.

EXTRA: Čini nam se kako bi vas vodeći ljudi zaduženi za turizam Malog Lošinja trebali, u najmanju ruku, proglasiti ambasadoricom lošinjskog turizma. Naime, osim što tu godinama ljetujete i što u intervjuima često pričate o Malom Lošinju, sada ste tamo snimili i spot.
- Spot i jest nastao u suradnji s Turističkom zajednicom koja nam je izašla u susret pri realizaciji. Već sam prošle godine znala da ću sljedeći spot snimiti u Lošinju, a tada čak nisam ni bila sigurna s kojom ću pjesmom s nadolazećeg albuma prvo izaći van. Ispalo je super da se jedna ovako ležerna pjesma snimala na Malom Lošinju koji ima tu neku posebnu, opuštajuću vibru. Iako smo snimali na više lokacija, primjerice na balkonu hotela Apoksiomen, na rivi, te na plaži na Sunčanoj uvali, mene se najviše dojmio Miomirisni vrt u kojem sam se, moram priznati, rasplakala. Kad sam ušla u taj vrt osjećala sam se kao u bajci. Bajci koja izgleda fantastično, a prekrasno i miriše. Readatelj mi je, nakon što sam se umalo polomila na stijenama na Sunčanoj uvali, rekao "Oprosti Kindlova, malo sam te namučio ovaj put", a ja ovo snimanje nisam ni osjetila. Bilo mi je to najlakše odrađeno snimanje da sada, a do sada sam s njim snimila čak sedam spotova. Eto takav utjecaj na mene ima Mali Lošinj.
EXTRA: Zanimljivo je da ste sami radili styling za snimanje spota.
- Nisam željela angažirati stilistu jer ja u tome jako uživam. Zapravo se jako dobro znam sama i našminkati, napraviti frizuru, ali i odjenuti se. Baš sam rekla kako me je sram reći stilistima kako ću sama raditi styling jer znam kako oni reagiraju. Imala sam neku svoju viziju i mislim da nisam fulala. Nisam pretjerivala u ničem, bar mislim da nisam. Mislim da je styling pratio pjesmu. (Fotografije: Josip Regović)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl odlučila je obnoviti singl „Nisi sam“ iz 2009. godine. Za pjesmu je napokon snimljen i spot u režiji Filipa Filkovića Philatza, poznatog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika