14.06.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Vjenčanje u Livnu: Marija Husar udala se za Vjekoslava Rimca

Mladenci su za svoj dan odabrali franjevački samostan Gorica, a lipanjsko sunce s ugodnim povjetarcem bilo je idealno za njihovu svečanost. Upravo je duhovnost važan dio njihova života

Mladenci su blistali od srećeMladenci su blistali od srećePjevačica Marija Husar i poduzetnik Vjekoslav Rimac prošle su subote u Livnu izmijenili bračne zavjete pred par stotina uzvanika. Iako veliko, vjenčanje je bilo vrlo romantično. Mladenci su za svoj dan odabrali franjevački samostan Gorica, a lipanjsko sunce s ugodnim povjetarcem bilo je idealno za njihovu svečanost. Upravo je duhovnost važan dio njihova života.

Naime, 33-godišnja Marija Husar i tri godine stariji Vjekoslav Rimac upoznali su se na jednom seminaru duhovne obnove koji je u Taboru kraj Samobora vodio pater Zvjezdan Linić.

"Oduvijek sam tražila srodnu dušu, a on ima sve što je potrebno da bi me osvojio - muškost i nježnost u isto vrijeme", izjavila je jednom prilikom Marija Husar o kvalitetama zbog kojih se zaljubila u svoga današnjeg muža. Njihova je ljubav sazrijevala polako. Najprije su postali bliski poznanici, zatim dobri prijatelji i konačno se ludo zaljubili. (Fotografije: Danijel Kasap)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika