15.06.2009. / 11:01

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Pobune i afere, problemi u poljoprivredi i ribarstvu

Naša astrologinja koja je proteklog tjedna najavila krizu s traktorima u zagrebu tvrdi kao ni ovaj tjedan neće biti mirniji, štoviše ponavljat će se stari problemi

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPrividno usporavanje kretanja Jupitera već od ponedjeljka jutra (09.00 h ) utjecati će na ponavljanje stvari koje su se posljednjih tjedana događale. Ono što je započeto a nije dovršeno i definirano ponovno dolazi na dnevni red. Nerješena pitanja i krize se ponavljaju i ovaj puta duže traju.

Ponavljaju se i neki događaji, pa ćemo imati osjećaj ''već viđeno''. Kao da se cijeli globus pretvara u neku vrstu revolucije, pokreta, pobuna i čežnje da se svijet kompletno promijeni. Ekspandirati će u Iranu, Francuskoj, Izraelu.

Ponavljati će Irska svoje stavove Europi i pobrkati im račune. Mirna Švicarska također će skrenuti pozornost (vjerojatno financijskim potezima i aferama). Ni Rusija ne ostaje u miru. Za vladu naše zemlje tjedan je vrlo napet, naporan i prepun konflikata zbog problema koje treba riješiti, a nema zajedničkog stava.

Kada sam za prošli tjedan najavila teška vozila na prometnicama nisam precizno znala da će to biti traktori. A oni su samo započeli otvarati cijeli jedan paket problema u poljoprivrednom sektoru i u sektoru ribarstva. Ovaj tjedan se i ribari pridružuju prosvjedima protiv ignoriranja njihovih problema.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika