16.06.2009. / 10:10

Autor: Andrea Belin

Ti divni mirisi: Odaberite idealan parfem za ljeto

Stručnajci za parfeme tvrde da su ove sezone "in" cvjetni, romantični, ali istovremeno energični mirisi

Parfemi nam uljepšavaju danParfemi nam uljepšavaju danVećina žena godinama koristi jedan parfem. No, nakon nekog vremena ipak im dosadi određeni miris i žele ga promijeniti. Vjerovali ili ne, ovo im je jedna od najtežih odluka. Stručnajci za parfeme tvrde da su ove sezone "in" cvjetni, romantični, ali istovremeno energični mirisi. Kako bi vam skratili muke prilikom kupovine, nudimo vam nekoliko parfema kojim ćete nadopuniti svoj prepoznatljivi stil!

Romantične note

Ukoliko ste romantični u duši, a ujedno želite istaknuti svoju ženstvenost i seksipil, odaberite parfem Chloe iz 2008. godine. Chloe je parfem koji u trenutku stavljanja na kožu miriše na jedan način, dok se već nakon par minuta stapa s prirodniom mirisom kože. Obogaćen je proljetnom frezijom, medom te kompozicijom ruže, magnolije i ljiljana.

"Dream Of Pink" od Lacostea je također zavodnički, ali istovremeno nježan miris.
Ako volite žarke boje, primjerice narančastu i crvenu, odaberite Marc Jacobsov "Splash in Basila" ili Escadin "Moon Sparkle". Romantičan, moderan i sasvim drugačiji od ostalih je i "Juliette has a Gun", parfemski brend koji je stvorio Romano Ricci, praunuk Nine Ricci. Ovo je urban i snažan miris za mlade žene koje znaju što žele u životu.

Buntovnice

Ako ste jedna od onih koja se voli isticati u masi, za vas su idealni parfemi neobičnih nota ili čudnih kombinacija sastojaka. Jedan od njih zasigurno je "Parfum D'Empire Ambre Russe". Poseban je po tome jer miriše na duhan i šampanjac.

Zavodnice

Jedan je od najženstvenijih parfema, kojemu neće odoljeti niti jedan muškarac je "Ombre Rose L'Original" Jean Charlesa Brosseaua. Tu je uvijek jedini i nezamjenjivi Dolce&Gabbanin "Light blue" sočnih i vlažnih nota limete i čempresa. "Dawn EDP Spray" Sarah Jessice Parker također je svježi i zavodnički miris.

Vezane vijesti

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Švedski supermodel Elsa Hosk samo je jedna od manekenki uključenih u kampanju za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima Calzedonia. Vrlo je zaposlena,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika