16.06.2009. / 13:59

Autor: Andrea Belin

Zavedite ga: 7 stvari koje naprosto izluđuju muškarce

Prema najnovijim istraživanjima očigledno su djevojke duge, plave i ispeglane kose daleko ispod brineta, a ni mršavice nisu popularne kao nekada

Muškarci obožavaju žene u crvenim haljinamaMuškarci obožavaju žene u crvenim haljinamaDugo vremena plavuše se smatra najatraktivnjim djevojkama, mršavice su također jako privlačne pripadnicima jačeg spola... Međutim, rezultati najnovijih istraživanja pokazali su da to baš i nije točno. Očigledno su djevojke duge, plave i ispeglane kose daleko ispod brineta, a ni mršavice nisu popularne kao nekada. Saznajte što još muškarce najviše privlači kod žena!


1. Crvena odjeća
Muškarci ne mogu odoljeti ženi koja je odjevena u crveno. Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da pripadnici jačeg spola, djevojke obučene u crveno, smatraju privlačnijima od ostalih. Dakle, sljedeći put kada krenete u osvajanje, iako vam crvena boja nije jedna od omiljenih, stavite na sebe barem neki detalj u tom tonu.

2. Duga kovrčava kosa
Ako ste i vi jedna od mnogih koja se svaki dan trudi izravnati svoju kosu, odustanite! Možda je to jedan od razloga zašto vas nije primjetio. Naime, muškarcima su privlačnije žene s dugom kovrčavom kosom, štoviše jednostavno ih smatraju neodoljivima.

3. Obline
Muškarce izluđuju žene s oblinama, a takvo tijelo možete imati ukoliko određeni dio slobodnog vremena provedete vježbajući. Dakle, ne morate se mjesecima izgladnjivati jer mršavice više nisu u modi.

4. Duge noge
Djevojke dugih nogu, muškarci smatraju seksepilnima. S obzirom da je vani vruće, obucite svoju omiljenu kratku haljinicu i prošećite gradom. Vjerujte, muškarci vam neće moći odoljeti.

5. Tamne oči
Premda stalno govore kako im boja očiju nije važna, istraživanja su potvrdila da muškarci više vole žene s tamnijim očima. Ukoliko ih malo naglasite olovkom, neće skidati pogled s vašeg lica.

6. Plavuše su out
Dugo se smatralo da se muškarci okreću za plavušama te da su djevojke s takvom bojom kose, po njihovom mišljenju najatraktivnije. Rezultati su pokazali da ipak u novije vrijeme radije biraju djevojke smeđe kose, naročito kada traže djevojku s kojom će provesti ostatak života. Smatraju da su one pouzdanije i pažljivije od plavuša.

7. Inteligencija
Uvijek će se okrenuti za djevojkom koja je po njihovom mišljenju privlačna, no ukoliko kasnije iz njezinih usta ne čuju dvije suvisle rečenice, vrlo brzo će ju ostaviti. Muškarci jednostavno ne mogu odoljeti ženama koje osim ljepote posjeduju i inteligenciju.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika