16.06.2009. / 17:31

Autor: Ivica Medo

ženski tenis

Seksi tenisačica: Ana Ivanović u novoj 'obleki' za Wimbledon

Jedna od najljepših svjetskih tenisačica Srpkinja Ana Ivanović otkrila je što će nositi na najvećem teniskom turniru

Ana Ivanović u novoj odjeći za WimbledonAna Ivanović u novoj odjeći za WimbledonBivša igračica broj jedan na WTA ljestvici i osvajačica Roland Garrosa 2008., 22-godišnja Ana Ivanović, trenutačno nije među prvih deset najboljih tenisačica svijeta, sada je 13., no zbog svog atraktivnog izgleda još uvijek plijenu pažnju gdje god se pojavi.

Srpska ljepotica otkrila je na svojoj web stranici koju sportsku odjeću će nositi na predstojećem izdanju Wimbledona, najvećeg teniskog turnira na svijetu.

Na radost gledatelja i fotoreportera nastupit će u superkratkoj i potpuno bijeloj haljini koja više otkriva nego što skriva.

Poznato je da rado pozira fotografima u seksi izdanjima, primjerice u kolovozu prošle godine snimila je izazovni editorijal za britansko izdanje časopisa FHM.

U nedavnom intervjuu za srpsko izdanje magazina Hello! među ostalim je istakla:

"Volim elegantnu odjeću, ne volim kad mi je pretijesna. Više volim klasični stil oblačenja, najčešće nosim suknje u slobodno vrijeme", kazala je Ana Ivanović dodavši kako uživa nositi glamuroznu odjeću:

Ivanović mnogi smatraju najseksipilnijom tenisačicom na svijetuIvanović mnogi smatraju najseksipilnijom tenisačicom na svijetu"Obožavam se dobro obući, po cijele dane sam u sportskoj odjeći i kad dobijem priliku izaći negdje van, onda volim obući nešto specijalno. Nakit daje svemu poseban ton. Najdraža mi je jedna crna haljina koju sam dobila kao rođendanski dar u Beogradu prije nekoliko godina", tvrdi zgodna tenisačica te dodaje kako su joj najdraže kreacije Matthewa Williamsona:

Njegova odjeća je stvarno elegantna i ženstvena. Sviđa mi se i odjeća od DKNY-a, u isto vrijeme je ugodna za nositi, a ipak ženstvena. Od cipela najviše preferiram Miu Miu", zaključila je nekoć prva tenisačica na svijetu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika