17.06.2009. / 10:53

Autor: Andrea Belin

Aleks Grdić: Već 6 mjeseci znam da Zlatko izlazi iz zatvora i uopće me nije strah

Neko vrijeme su se širile glasine kako su i nakon premlaćivanja njezinih roditelja, Zlatko i Aleks bili zajedno, što također nije istina jer, kako doznaje nacional.hr, Zlatko ima djevojku i Aleksandra ga uopće ne zanima

Aleks GrdićAleks GrdićVijest da je Zlatko Škvarić, bivši dečko manekenke Aleksandre Grdić izlazi iz zatvora vikendom preplavila je sve tabloide, međutim za Aleks to nije nikakva novost.
Naime, dvadesetosmogodišnja manekenka kazala je kako ona već pola godine zna da on vikende provodi na slobodi.

"Da je Zlatko svaki vikend na slobodi, nije za mene ni moje roditelje nikakva novost, ja to znam već pola godine", kazala je Aleks za nacional.hr i dodala da se nema čega bojati jer je njihova veza odavno završila.
"Mi smo odavno riješili sve što je trebalo i nemam se razloga bojati", kazala je Aleks koju opterećuju priče o nečemu što je odavno za nju završeno.

Neko vrijeme su se širile glasine kako su i nakon premlaćivanja njezinih roditelja, Zlatko i Aleks bili ponovno zajedno, što također nije istina jer kako doznaje nacional.hr, Zlatko već neko vrijeme ima djevojku i Aleksandra ga uopće ne zanima.

Podsjetimo, Aleks i Zlatko su se upoznali u ljeto prije deset godina u jednom kafiću u Virovitici i otada su bili zajedno dok Škvarić iz tko zna kojeg razloga nije pretukao njezine roditelje. Zbog brutalnog čina dobio je četiri i pol godine zatvora. Aleks je već neko vrijeme u vezi sa Azerom Berberom, sinom poznatog slikara Mersada.

Manekenka će kao i već nekoliko godina za redom, ljeto provesti radno, u noćnom klubu "Hacienda" u Vodicama.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika