17.06.2009. / 12:25

Autor: Ivica Medo

nogomet

Luis Figo: 'Perez, ne možeš kupiti povijest!'

Bivša zvijezda Barcelone i Real Madrida Luis Figo poručuje predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu da može kupiti bilo kojeg igrača, ali da to ne znači i automatski uspjeh na travnjaku

Luis FigoLuis FigoLuis Figo, bivši portugalski reprezentativac, ostavio se nogometa na kraju sezone, no 36-godišnji bivši "Galactico" odlučio je progovoriti o najnovijem projektu Real Madrida i njegova predsjednika Florentina Pereza, koji je na Santiago Bernabeuu odlučio stvoriti nove "Galacticose".

Podsjećamo da je Perez u svojem prvom mandatu, koji je započeo 2000. godine, na mjestu predsjednika Real Madrida pokrenuo "galaktičku eru" preotimanjem upravo Luis Figa od Barcelona za 58 milijuna eura, što je u tom trenutku bio najveći transfer u povijesti nogometa.

"Filozofija je ostala ista - kupovina velikih zvijezda. U ovom trenutku Perez može kupiti koga hoće, ali to ne jamči uspjeh, odnosno osvajanje trofeja", izjavio je Figo za Onda Cero.

Portugalac je također rekao kako bi Inter, njegov posljednji klub, trebao pustiti Zlatana Ibrahimovića da napusti klub ako on to želi.

"Mislim da će Ibra ostati u Interu, ali vidjet ćemo. Na kraju balade igrač odlučuje gdje će igrati i ni jedan klub ne može zadržati igrača u svojim redovima protiv njegove volje", kaže Figo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika