17.06.2009. / 17:11

Autor: Andrea Belin

12 znakova koji pouzdano dokazuju da je loš u krevetu

Prepoznati lošeg ljubavnika i nije jako teško, a za to ne morate otići s njim u krevet. Postoje stvari koje otkrivaju frajere uz koje ćete zauvijek morati glumiti orgazam

Neki ga znakovi otkrivajuNeki ga znakovi otkrivajuIstraživanja pokazuju da trećinu žena glumi orgazam te da za vrijeme seksa razmišljaju o drugim muškarcima. Čak dvadeset posto pripadnica nježnijeg spola ostavlja svoje ljubavnike jer su loši u krevetu. Ako ste se i vi koji put našli u takvoj situaciji te ne bi željeli da vam se ponovi, vrijeme je da saznate kako prepoznati lošeg ljubavnika, i to prije nego legnete s njim u krevet!

1. Još uvek spava u krevetu za jednu osobu
Ako još uvijek u svojoj sobi nema bračni krevet, vjerujte takav muškarac vas neće zadovoljiti. Možda je u svemu tome jedino pozitivno što u njegovom krevetu nije prespavalo puno žena, međutim to može značiti samo jedno. On je još uvijek neiskusan, a sigurni smo da vi želite muškarca koji će vam otkriti seksualne novitete i zadovoljiti vas u potpunosti.

2. Posteljina
Još uvijek spava u posteljini s dezenom iz serije "Ratovi zvijezda"? On je još uvijek dijete i ne zna što znači pravi seks. Ukoliko su mu police ormara prepune isto takvih detalja, ne pomišljajte da bi vas takav dečko zadovoljio na način kakav zaslužujete.

3. Ima loš zadah
Ovo je također jedan od znakova lošeg ljubavnika. Želite li se zaista seksati s nekim kojemu je higijena posljednja stvar na svijetu?

4. Loše se ljubi
Kada vas ljubi, jedini dio tijela koji je u funkciji je njegov jezik, i to ne čini kako ste zamišljali. Ako se niti jednom za vrijeme razmjenjivanja strastvenih poljubaca niste napalili, nećete ni kada vas odvede u spavaću sobu.

5. Auto mu je najvažnija stvar na svijetu
Sigurni smo da vam je pokazao svog ljubimca na četiri kotača. Vjerujemo da će se još hvaliti jačinom i bzinom koji taj automobil može postići. Ako mu je to jedna od glavnih tema o kojima s vama razgovara, s njim se nemojte seksati jer ćete se razočarati.

6. Izbegava kontakt očima
Ukoliko vas muškarac iz snova ne može za vrijeme razgovora gledati u oči, što mislite kakav je u krevetu? Jednostavno loš, niti tada vas neće pogledati u oči, a kamoli učiniti nešto od čega biste ostali bez daha.

7. Nikad ne propušta trening
Svakako je dobro da se bavi nekakvim aktivnostima, međutim ako nikada ne može propustiti trening kako bi uživao u vašem društvu, nemojte previše razmišljati. Prije i poslije treninga moraju apstinirati od seksa jer u protivnom se neće iskazati na terenu.

8. Izašli ste s njim četiri puta, ali on nikako da načini prvi korak
Premda to ne žele priznati, većina žena kraj sebe voli imati poduzetnog muškarca. Izlazite već mjesecima, a on još niti jedanput nije predložio druženje u intimnoj atmosferi? Više je nego očito da ima problema sa seksualnošću.

9. Jede prstima
Ako ne zna u isto vrijeme baratati priborom za jelo, neće ni u krevetu znati raditi dvije stvari od jednom. Ako želite doživjeti vrhunac, maknite se od njega i potražite onog koji će vam priuštiti orgazam.

10. Hvali se svojim seksualnim znanjem
Muškarcima koji se hvale brojem žena s kojima su spavali, manjka samopouzdanja. Naime, takvi u većini slučajeva i nemaju nekog seksualnog iskustva, štoviše izuzetno su loši ukrevetu.

11. Stalno je pred ogledalom
Ukoliko je opterećen svojim izgledom i dok šećete ulicom, ne prestaje se pogledavati u izloge prodavaonica, s dečkom očito nešto ne štima. Kada s njim legnete u krevet, naći će vam neki nedostatak.

12. Poklonio vam je bisere
Neke ovakvog muškarca ne bi puštale, međutim takvi su često puta jako loši u krevetu i pokušavaju partnericu zadržati na ovakav način. Na vama je da izaberete, redovito seksanje ili skupocjeni pokloni...

Vezane vijesti

Prometni znak u SAD-u: 'Pazi, zombiji!'

Prometni znak u SAD-u: 'Pazi, zombiji!'

Vozači blizu granice južna-sjeverna Karolina u SAD-u prometnim znakovima su upozoreni da paze na zombije, lovce i tenkove, prenosi Boston Herald. Na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika