18.06.2009. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Jeste li već probali: 4 super ideje za seks iz snova

Premda ste na početku veze sigurni da se to vama ne može nikada dogoditi, nakon nekog vremena požuda jednostavno izblijedi, a ponekad i potpuno nestane. U takvim situacijama potrebno je vratiti burnu strast, a da biste ju aktivirali u vezu morate unijeti novitete

Seks u kadi isplati se isprobatiSeks u kadi isplati se isprobatiSeksolozi savjetuju da najprije razgovarate s partnerom, a tek onda dolazi faza uživanja. Podijelite s partnerom svoje erotske fantazije i pokušajte ih ostvariti!

U tome vam mogu pomoći savjeti "Kamasutre" ili neki erotski film kojeg ćete, naravno pogledati s boljom polovicom. Ukoliko vam se dosadilo seksati u spavaćoj sobi, činite to na nekom drugom mjestu u vašem stanu ili u prirodi.

Seks na javnim mjestima također zna biti jako uzbudljiv. Sigurni smo da u kuhinji imate mnogo zanimljivih sitnica koje vam mogu poslužiti za ovu priliku. Ukoliko vas partner i ovaj put ne zadovolji kako ste očekivali, pokušajte prešutjeti pravu istinu te mu sljedeći put recite ili pokažite koje su vam najkritičnije točke.

Ako želite vratiti strasti, isprobajte neki od sljedećih trikova:
1. Seksi rublje
Izvedite najbolji erotski ples u seksi rublju.
2. Nježni poljupci
Polako i nježno ljubite ga po cijelom tijelu. Ljubite ga po grudima, rukama, leđima i predjelu trbuha. Promjena temperature koju će osjetiti, povećati će njegovo uzbuđenje i odmah će vas početi zadovoljavati na isti način.
3. Preuzmite inicijativu
Zašto bi muškarci uvijek morali biti vođe? Pokažite partneru da ste zainteresirani za seks baš kao i on. Odredite pozu koju želite i krenite u akciju.
4. Kupanje
Kupanje u dvoje zna biti jako uzbudljivo. Puštajte naizmjence toplu i hladnu vodu. Na taj ćete način pojačati uzbuđenje. U tuš kabini seks također zna biti jako zanimljiv.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika