19.06.2009. / 13:49

Autor: Andrea Belin

5 tipova žena za kojima luduju muškarci

Jeste li se ikada pitali čime ste osvojili vašu bolju polovicu? Je li vas primjetio zato što ste privlačni, imate smisla za humor ili iz nekog trećeg razloga? No, ukoliko još uvijek niste pronašli srodnu dušu, možda vam neki od sljedećih savjeta pomognu da uskoro upoznate muškarca iz snova!

1. Žene koje malo otkrivaju

Muškarci vole žene koje se ne srame svog tijelaMuškarci vole žene koje se ne srame svog tijelaKoliko god to čudno zvučalo, muškarci ne vole djevojke koje će im sve otkriti već na na prvom spoju. Vole da djevojka pokaže malo golog tijela, ali ne previše. Prije će se zagledati u djevojku s diskretnim dekolteom, nego u onu koja im sve servira na pladnju. Pripadnice nježnijeg spola koje previše pokazuju iskoristiti će za zabavu, a za vezu će ipak izabrati drugačiji tip žene.

2. Žene koje se ne srame priznati da vole seks

Muškarcu nema ništa bolje nego kada mu žena prizna da voli seks u istim količinama kao i on. Naravno, ne misli se na one djevojke koje se odmah upuštaju u seksualne avanture. Takve će im također dobro poslužiti samo za zabavu. Za vezu ipak odabiru žene oko kojih se moraju više potruditi.

3. Inteligentne žene

Dugo se smatralo da muškarci sanjaju o ženama koje će im ispunjavati želje, međutim pokazalo se da to baš i nije točno. Pripadnici jačeg spola radije biraju djevojke koje im se ne ustručavaju suprotstaviti ako nisu u pravu. Žene koje ne razmišljaju svojom glavom vrlo brzo im dosade.

4. Žene koje imaju smisla za humor

Muškarci ne mogu odoljeti ženama koje se znaju nasmijati na svoj račun. Također vole djevojke koje će ih koji put ostaviti bez teksta. Morate znati da se na njegov račun ne smijete šaliti u društvu njegovih prijatelja. Takav način zafrkancije neće vam nikada oprostiti, a pred vašim prijateljicama vratiti će vam trostruko.

5. Samostalne žene

Kao što i vi volite muškarca koji nije ovisan o svojoj mami, pripadnike jačeg spola zanimaju žene koje se znaju brinuti za sebe. Ne privlače ih djevojke koje imaju previše prohtjeva niti žene koje će cijeli život ovisiti o njima. Samostalne žene su uglavnom uvijek zainteresirane za zabavu, a njima je to jedna od najvažnijih karakteristika.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika