21.06.2009. / 16:51

Autor: Maja Profuntar

Poseban dar čitateljima: Vodič kroz trendove uz ljetni prilog Nacionala

Vodeći se idejom kako je godišnji odmor luksuz koji se zaslužuje tijekom radne godine, Nacionalov tim pripremio je posebno ljetno izdanje u kojem donosi najnovije trendove iz mode, kozmetike, gastronomije, wellness i fitness kulture

Prilog je snimljen u luksuznom resortu Novi SPA Hotels&Resort u Novom VinodolskomPrilog je snimljen u luksuznom resortu Novi SPA Hotels&Resort u Novom VinodolskomSnimljen u novootvorenom luksuznom resortu Novi SPA Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, ljetni prilog pun je ideja i prijedloga kako se odjenuti za dan, kako za plažu, a kako za večernje izlaske.

Dnevne varijante tako obuhvaćaju istodobno ležerne i elegantne modele koji jasno prate aktualne modne trendove. U šetnji uz more ili na laganom ručku, on će zablistati odjene li fine končane veste uz elegentne bijele lanene hlače, dok će ona balansirati između decentnog i zavodljivog u lepršavim krakim haljinama ili sofisticiranim hlačama visokog struka u kombinaciji s prozračnim topom ispod kojeg se nazire preplanula put.

Čisti seksepil osnovna je modna smjernica za kupaće kostime, koje nadopunjuju visoke potpetice i dramatični šeširi te dizajnerske sunčane naočale. Tu je i kratki vodič kroz najbolje preparate za njegu kože i kose te kroz prirodnu dekorativnu kozmetiku. Odmor je pravo vrijeme za obračun sa stresom, pa proučite temu o metodama relaksacija na odmoru, a za gurmane i hedoniste tu je i nekoliko ideja za ukusne ljetne obroke.

Naposljetku, večernji editorial donosi presjek trendova, a na vama je samo odlučiti jeste li skloni redizajniranom mornarskom stilu koji priziva glamur francuske rivijere, ili dramatičnim dizajnerskim komadima za nezaboravne ljetne noći.

(Fotografije: Josip Regović, Styling: Ivan Friščić, Frizura: Frizerski salon Keune Hair Concept, frizer-stilist Ivanka Maravić, Make-up: Pamela Elekeš, Modeli: Ana Soldo, Katarina Nikolić i Goran Naranđa za Sandra Agency)

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika