22.06.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Tina Rupčić: Nažalost, u mom životu ne postoji novi muškarac

Tina Rupčić i njezin bivši suprug Hrvoje Rupčić zajedno izvode pjesmu “Kao da smo sami” koja se posljednjih tjedana nalazi u vrhu domaćih top-lista većine hrvatskih radiopostaja. Ipak, nije tu riječ o suradnji samo to dvoje bivših supružnika nego i njihovih bendova, Tininog D.O.G KanTina i benda Cubismo čiji je član Hrvoje Rupčić. Poslovno je sretna, a privatno još traži srodnu dušu

Tina RupčićTina RupčićU vrijeme kad je u javnost izašao preljub njezina supruga s glumicom Zrinkom Cvitešić, Tini Rupčić bend je bio najveća potpora. Tada je u intervjuu za Extru izjavila: "Imam puno prijatelja koji su uz mene i svoj bend. Nismo se okupili samo da bi oformili bend nego smo prije svega prijatelji. Oni su uvijek bili uz mene i mislim da će tako i ostati."

Inače, Tina Rupčić ovih je dana osim svojom glazbom javnost zaineresirala i zagrljajem s nepoznatim muškarcem kojeg su snimili fotografi jedne dnevne novine.

EXTRA: Jeste li očekivali ovakav uspjeh pjesme "Kao da smo sami"?
- Nadali smo se tomu. Na početku smo tu pjesmu namjeravali snimiti s jednim reperom. Ipak, čuli su je dečki iz Cubisma i rekli kako im se sviđa te da misle kako bi odlično zvučala u zajedničkoj suradnji. Pjesmu je napisao Dražen Scholtz. On je autor i teksta i glazbe pa će dobiti i novce. Zezam ga malo.
EXTRA: Od kada postoji D.O.G KanTina?
- Otprilike dvije godine. Ustvari, ne znam točno kad smo zvanično počeli raditi zajedno. Evo, na primjer ja i Dražen Scholtz se znamo iz Parnog valjka. Ja sam tamo desetak godina pjevala prateće vokale a on je svirao bubnjeve. Zajedno smo radili i na mom samostalnom albumu "Prvi put", tako da se svi mi iz benda jako dugo poznajemo a prije svega smo i dobri prijatelji.(Foto: Mateja Vrčković)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Uhvaćeni lopovi koji su devastirali kuću Tine Rupčić

Uhvaćeni lopovi koji su devastirali kuću Tine Rupčić

Samo dva dana nakon što su provalili u kuću u ulici Kustošijanski Venec u Zagrebu, čija je vlasnica pjevačica Tina Rupčić, policijski djelatnici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika