22.06.2009. / 10:06

Autor: Borivoje Dokler

Nacional daruje DVD: Akademija sportskog ribolova : Škola ribolova iz barke - Vertical Jigging

Svaki kupac tjednika Nacional ovaj tjedan će na poklon dobiti zanimljiv DVD iz kojeg može štošta saznati o ribolovu. Sandro Onofaro, pravi profesionalac u sportskom ribolovu, na jednostavan i koristan način zainteresiranima će objasniti svoj način ribolova kao plod mnogobrojnih iskustava na moru i na temelju saznanja pruzetih od mnogih dobrih ribolovaca koje je susretao tijekom svoje bogate karijere

Svaki kupac Nacionala na dar dobiva DVDSvaki kupac Nacionala na dar dobiva DVDTjednik Nacional svojim vjernim čitateljima u ovom broju poklanja DVD Škola ribolova iz barke Sandra Onofara. To je drugi iz serije dokumentaraca u DVD formatu koji će naširoko obrađivati ribolov sa svih gledišta izazivajući znatiželju od iskusnih ribolova pa do jednostavnih ljubitelja podvodnog svijeta.

Sandro Onofaro, pravi profesionalac u sportskom ribolovu, na jednostavan i koristan način zainteresiranima će objasniti svoj način ribolova kao plod mnogobrojnih iskustava na moru i na temelju saznanja pruzetih od mnogih dobrih ribolovaca koje je susretao tijekom svoje bogate karijere.

Sve će to potvrditi izvanredni podvodni kadrovi zabilježeni od strane iznimnog snimatelja koji je sve snimke ostvario bez korištenja boca već ronjenjem na dah. Na ovom DVD-u posebna će pažnja biti posvećena ribolovu vertical jiggingom. Onofaro će objasniti tehnike povlačenja, preporučiti najbolju opremu i mamce te otkriti gdje su najbolja mjesta za jigging.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika