23.06.2009. / 13:10

Autor: Andrea Belin

Zajednički godišnji odmor testira ljubav

Ukoliko se vaše želje na samom početku ne poklapaju sa željama partnera, teško da će vam ljetovanje ostati u lijepom sjećanju, no možda je bolje na vrijeme otkriti da niste jedno za drugo

Zajedničko ljetovanje reći će vam sve što trebate znati o vašoj veziZajedničko ljetovanje reći će vam sve što trebate znati o vašoj veziVeć ste nekoliko mjeseci u vezi, međutim još uvijek niste sigurni jeste li jedno za drugo? Možda je ljetovanje idealna prilika da to napokon saznate. Nudimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se dobro provedete i pri tome utvrdite ima li vaša veza budućnosti. Ukoliko se vaše želje na samom početku ne poklapaju sa željama partnera, teško da će vam ljetovanje ostati u lijepom sjećanju...

Dogovorite se oko financija

Prije nego uplatite aranžman za koji ste se odlučili, dogovorite se kako ćete platiti zajedničko putovanje. Imate tri mogućnosti, platiti ćete ga vi, vaš partner ili ćete podijeliti troškove. Ako još uvijek nemate zajednički budžet, možda bi bilo najbolje da podijelite troškove tako da jedan drugome niste na teret.

Odlučite se oko trajanja odmora

Dobro razmislite koliko dana odmora bi vam najbolje odgovaralo. Ako imate više slobodnih dana, morate se prilagoditi partneru. Vjerujte, ponekad kraća putovanja znaju biti jako zanimljiva. Sigurni smo da kasnije možete nekoliko dana iskombinirati i s najboljim prijateljicama.

Dogovorite se oko prijevoza

Ako jedno od vas ima automobil, do odredišta se odvezite autom. Ako je do destinacije nemoguće doći na taj način, jedno drugo preispitajte koje prijevozno sredstvo vam najviše odgovara. Možda se vaša bolja polovica boji aviona... Ukoliko volite pejzaže, autobus ili vlak su idealna prijevozna sredstva za putovanje iz snova.

Pakirajte stvari u odvojene kofere

Nemojte stvari pakirati u jedan kofer jer šanse da se posvađate su jako velike. On vjerojatno ne može razumjeti što će vam toliko krpica, a vi mu to nikada nećete moći objasniti. Vjerujemo da vam ovakve rasprave na odmoru zaista nisu potrebne.

Izdvojite trenutak za sebe

Ako se razdvojite na nekoliko sati, nema razloga za paniku. Ne postoji pravilo da morate biti nerazdvojni. Možda je vama idealan godišnji, prženje na suncu, a on za to vrijeme želi raditi nešto drugo. Ukoliko imate neki svoj jutarnji ritual u kojem zasita uživate, ne morate ga se odreći ni na godišnjem odmoru.

Ne paničarite u nepredviđenim situacijama

Uvijek se može dogoditi nešto što nismo planirali. U takvim situacijama ostanite mirni i ne dajte se isprovocirati. Uostalom, stresne situacije su savršena prilika da jedno drugo upoznate i napokon utvrdite jeste li savršena kombinacija. Reakcija partnera najbolje će vam pokazati može li veza potrajati.
Uživajte u svakom trenutku, no ne zaboravite na spontanost i nepredvidljivost.

Vezane vijesti

Umjetnost opuštanja ili kako preživjeti godišnji odmor

Umjetnost opuštanja ili kako preživjeti godišnji odmor

Stigao je dugo priželjkivani godišnji odmor. I već se po kući komentira novonastala, ničim izazvana grlobolja i migrena. Mnogi obolijevaju ili se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika