23.06.2009. / 16:12

Autor: Andrea Belin

Dvoboj moći: Kako zavode žene, a kako muškarci

Kako bi sljedeći put iz ove igre izašli kao pobjednik ili pobjednica, vrijeme je da saznate kako zavode muškarci, a kako to rade pripadnice nježnijeg spola!

Žene imaju svoje tehnike zavođenjaŽene imaju svoje tehnike zavođenjaZavođenje je faza u kojoj suprotnom spolu pokušavamo biti privlačne, dobre i zanimljive. Trudimo se pokazati samo pozitivne karakteristike svoje osobnosti, a prikriti one negativne. Morate priznati da ste uživali u ulozi zavodnice, naravno kada je cijela ta priča urodila plodom.

No, puno puta nam se zna dogoditi da ova misija ne završi kako smo očekivali, a tek nakon toga dolazi ono najgore, mjeseci koje provodimo u svoja četiri zida jer ne želimo komunicirati s vanjskim svijetom. Kako bi sljedeći put iz ove igre izašli kao pobjednica, vrijeme je da saznate kako zavode muškarci, a kako to rade pripadnice nježnijeg spola!

Muškarci zavode riječima

Muškarci uglavnom osvajaju žene riječima. Oni jednostavno znaju što treba reći u određenom trenutku. Na žalost, bogati vokabular imaju oni kojima je jedan od glavnih ciljeva osvojiti ženu za noćni provod. Reći će vam da ste najljepše i najprivlačnije biće koje su vidjeli u životu. One naivne, koje padaju na takve jeftine komplimente, upijati će svaku njihovu riječ i na kraju pokleknuti. Međutim, muškarci koji vas žele osvojiti iz nekih drugih razloga, primjerice sviđa mu se prvenstveno vaša osobnost, pokušati će vas pridobiti na malo drugačiji način. Takvi se neće sramiti priznati svoje negativne osobine, a vas neće nagraditi komplimentima.

Žene osvajaju pogledom

Žene zavode svojom figurom. Ukoliko su svjesne svoje ljepote i privlačnosti, neće im biti problem dokazati to i muškarcu kojeg planiraju odvesti u krevet. Dekolte, elegantno prebacivanje nogu jedne preko druge, nekoliko smislenih rečenica i misija izvršena. Njezin zavodnički pogled puno obećaje, međutim vrijeme će pokazati koliko će od toga ispuniti. Takvim ženama također je glavni cilj, dobar provod za jednu noć. Žene koje zavode muškarca s kojim žele uploviti u vezu, rade to na drugačiji način. Njima izgled nije toliko važan, one će njegovo srce pokušati pridobiti svojom jednostavnošću.

Dvoboj moći

Zavođenje pogledom je najbrže. Ono je samo po sebi zadovoljstvo, nevezano za ono što mu slijedi. Zadovoljstvo zavođenja leži u izazovu i trijumfu nad preprekom. Ako mislite da je smisao zavođenja ljubav, gadno se varate. Poanta zavođenja je u moći. Ukoliko želite iz ove igre izaći kao pobjednik, morate biti strpljivi.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika