24.06.2009. / 15:41

Autor: Andrea Belin

Test: Ženska torba otkriva njezin karakter

Torba je nezaobilazni modni dodatak, ali i svakodnevna potreba svake žene. Livestyle stručnjaci tvrde da se prema izboru torbe mogu otkriti i neke ženske osobine. Velike torbe uglavnom nose neodlučne djevojke, dok torbe manjih dimenzija kupuju pozdane žene... Saznajte što vaša torba govori o vama!


1. Velika torba
Veličina je jako važna, kada je torba u pitanjuVeličina je jako važna, kada je torba u pitanjuVećina žena kupuje velike torbe jer u nju mogu staviti apsolutno sve. Ne možete ni zamisliti što se sve može naći u ogromnoj ženskoj torbi. Međutim, djevojke s velikim torbama su uglavnom neorganizirane i bez cilja. Premda su velike torbe moderne posljednjih nekoliko godina, nemojte pretjerivati s veličinom jer ćete ostaviti krivi dojam.

2. Sportska torba
Sportska torba odaje praktičnu osobu. Ovakve torbe malih dimenzija koje se nose oko struka, godinama su hit u linijama poznatih svjetskih brendova kao što su Gucci ili Christian Dior. No, treba obratiti pozornosrt da vam ovakva torba savršeno pristaje oko struka i da nije natrpana nepotrebnim stvarima.

3. Torba živih boja i uzoraka
Torbe sa životinjskim uzorkom odaju smjelost. Međutim, djevojke često znaju pretjerati s bojama tako da kod ovakvih torbi valja biti oprezan. Ako je vaša odjeća jednobojna, šarena torba će se jako dobro uklopiti, no ukoliko na sebi imate nekoliko nijansi različitih boja, radije odaberite decentniju torbu koja će savršeno pristajati uz takvu odjevnu kombinaciju.

4. Ručna torbica
Žene s malim torbicama uglavnom su pune samopouzdanja. To su većinom djevojke u koje se možete pouzdati. Za večernji izlazak s ovakvom torbom ne možete pogriješiti, ali za dnevni look radije odaberite torbu većih dimenzija.

5. Platnena torba s natpisom ili slikom
Ovakve torbe najčešće su napravljene od pamuka ili lana. One su jeftine, praktične i odaju djevojke s čvrstim stavovima. Djevojeke koje nose ovakve torbe su socijalno osviještene.

6. Markirana torba
Markirane torbe napravljene su od najfinijih materijala, no to ne znači da uvijek i uz sve savršeno pristaju. Malo je onih koje si ih mogu priuštiti. Stavovi poput "Imam novca i zato nosim najbolje" većinom djeluju odbojno kod djevojaka koje si ne mogu priuštiti torbu s potpisom.

7. Retro torba
Retro stil opet se vratio u modu. Uglavnom su to torbe nametljivih uzoraka i jakih boja. No, pri odabiru ovakvog modnog dodatka također valja biti oprezan.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika