25.06.2009. / 19:20

Autor: Anamarija Kronast

Ryan O'Neal shrvan smrću svoje voljene: Ona je sada s anđelima

Potpuno shrvan ispričao je kako se čitavu noć uoči smrti mučila padajući u nesvijest i budeći se. Sve dok je imala snage željela je biti s njim

Ryan O'NealRyan O'NealGlumac Ryan O'Neal do posljednjeg je trenutka bio uz bolničku postelju svoje najveće životne ljubavi Farrah Fawcett koja je nakon duge borbe s rakom debelog crijeva ipak izgubila bitku za život. Potpuno shrvan ispričao je kako se čitavu noć uoči smrti mučila padajući u nesvijest i budeći se. Sve dok je imala snage željela je biti s njim.

Siguran je da ga je prepoznala i da je shvatila koliko je njemu teško. Naime, još prije nekoliko dana su se namjeravali oženiti, čak i u bolnici u kojoj je 62-godišnja glumica provela svoje posljednje dane. Ryan je samo čekao nekoliko sati tijekom kojih bi bila dovoljno svjesna za ceremoniju vjenčanja. Nažalost, nije ih dočekao.

-Otišla je. Sada je na nebu sa svojom majkom, sestrom i Bogom. Volio sam je svim srcem. Nedostajat će mi, ali je sada na boljem mjestu - izjavio je glumac s kojim se Farrah voljela još od 1979. godine.
- Pričao sam joj tijekom cijele noći. Govorio sam je koliko je volim. Njene oči bile su otvorene, ali nije ništa rekla-odao je glumac način na koji je svoju voljenu otpratio u smrt.

Vezane vijesti

Ryan O'Neal ne smije posjećivati sina narkomana

Ryan O'Neal ne smije posjećivati sina narkomana

Poznato je da se Redmond O'Neal, sin Ryana O'Neala i preminule glumice Farrah Fawcett već neko vrijeme nalazi u pritvoru gdje se liječi od droge.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika