26.06.2009. / 10:31

Autor: Anamarija Kronast

Reakcije: Madonna plače, Elizabeth Taylor u šoku, Brooke Shields shrvana

Sa smrću Michalea Jacksona još uvijek se ne može suočiti ni Justim Timberlake, koji je kazao kako će tek sada istinski znati cijeniti svaki dragocjeni trenutak koji je proveo s njim. Whitney Houston je kazala da je teško opisati njezinu tugu, a Cher se prisjetila njegovog optimizma

Michael je bio uzor mnogim glazbenicimaMichael je bio uzor mnogim glazbenicimaNekoliko sati nakon što je svijet obišla vijest o smrti kralja popa, oglasili su se i njegovi prijatelji i suradnici koji su se prisjetili svega što im je Michael značio. Među prvim se javila njegova prijateljica Madonna koja je priznala kako, otkako je saznala tragičnu vijest, ne može prestati plakati.

I Brooke Shileds, glumica s kojom je pjevač neko vrijeme izlazio, još uvijek ne može doći k sebi od šoka:
-Srce mi je shrvano žalošću zbog gubitka pravog prijatelja. Bio je pravi umjetnik koji je svojim radom dao veliki doprinos svijetu-kazala je uplakana Brooke.

Sa smrću Michalea Jacksona još uvijek se ne može suočiti ni Justin Timberlake, koji je kazao kako će tek sada istinski znati cijeniti svaki dragocjeni trenutak koji je proveo s njim.

Whitney Houston je kazala da je teško opisati njezinu tugu, a Cher se prisjetila njegovog optimizma koji joj je, kazala je, u određenom trenutku života jako puno pomogao.

Brintey Spears jedva je čekala njegovu londonsku turneju jer je Michaela smatrala svojom velikom inspiracijom.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika