26.06.2009. / 10:46

Autor: Anamarija Kronast

Video: Tijelo Michaela Jacksona prevezeno na patologiju

Liječnička ga je ekipa oživljavala više od sat vremena. Nažalost, brzo nakon toga njegovoj su obitelji i svim obožavateljima obznanili tužnu vijest da je umro

Michael JacksonMichael JacksonPrema neslužbenim informacijama Michael Jackson umro je od srčanog infarkta koji je doživio u svom američkom domu. Uz njega je u to vrijeme bio njegov osobni liječnik koji ga je pokušavao oživjeti, no bezuspješno. Odmah je pozvana Hitna pomoć koja je brzo došla u kuću kralja popa.

No, on je već tada bio bez svijesti i uopće nije disao. U bolnicu je dovežen u 13.14. sati po losanđeleskom vremenu, no tada je bio u komi.

Ipak, liječnička ga je ekipa oživljavala više od sat vremena. Nažalost, brzo nakon toga njegovoj su obitelji i svim obožavateljima obznanili tužnu vijest da je umro. Točan uzrok smrti trebao bi se znati danas u kasnim večernjim satima, a njegova obitelj vjeruje kako će autopsija potvrditi da je riječ o srčanom udaru.

Naime, nagađa se kako i oni vjeruju da je Michael imao probelam s ovisnošću o tabletama protiv bolova koje su mogući uzročnik srčanog udara.

Michael je tablete za ublažavanje bolova počeo uzimati zbog nekih starih ozljeda koje su se na probama za londonsku turneju samo pojačale. Često su ga boljela leđa, pa je povećavao doze, a ionako se nalazio u lošem emotivnom stanju.

Mnogo prijatelja ga je upozoravalo da se prestane forsirati jer bi ga to moglo stajati glave, no on nije popuštao.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika