26.06.2009. / 14:05

Autor: Andrea Belin

Test: Muška građa otkriva kakav je ljubavnik

Vjerovali ili ne, muškarca koji vam je zapeo za oko samo trebate malo bolje pogledati i sve će vam biti jasno: je li nježan ili brzoplet, boji li se vezivanja ili uživa u vezi

Visoki muškarci su uspješnijiVisoki muškarci su uspješnijiSviđa vam se relativno nepoznat muškarac ali se u avanturu ne želite upuštati dok ne saznate o kakvoj je osobi riječ. Vjerovali ili ne, samo ga trebate malo bolje pogledati i sve će vam biti jasno. Ako je nižeg rasta, u njegovom društvu se nećete prestati smijati. Ukoliko ima široka ramena, u krevetu će vam priuštiti nezaboravno iskustvo...


Široka ramena otkrivaju zavodnika
Zavodnika ćete prepoznati po širokim ramenima i uskim bokovima. On uživa u flertu i ljubavnim avanturama. Međutim, i s njim možete imati ozbiljnu vezu jer je izuzetno romantičan. Ovakvi tipovi muškaraca svojim partnericama posvećuju jako puno pažnje. Budite sigurni da vam nikada neće nedostajati nježnosti i strastvenih poljubaca.

Visoko čelo imaju osjećajni tipovi
Ukoliko vam se sviđa muškarac s visokim čelom, vjerujte s njim vam nikada neće biti dosadno. Oni su osjećajni i maštoviti. Uvijek će vam priređivati iznenađenja kojima nećete moći odoljeti. Ako upoznate muškarca s kockastim čelom, budite oprezni jer su takvi tipovi hladni i škrti na riječima.

Mekane uši otkrivaju pouzdanog muškarca
Budite oprezni s muškarcem koji ima velike i duguljaste uši jer on uživa u samoći i izuzetno se teško veže za ljude. Za razliku od njega, muškarac s malim i mekanim ušima je pouzdan i vjeran partner i na njega uvijek možete računati. Ukoliko mu je ušna resica izrazito mesnata, riječ je o hrabrom muškarcu.

Visoki su uspješniji, niži šarmantniji
Visoki muškarci privlače pažnju gdje god da se pojavili. Ambiciozni su i uspješni. Muškarci nižeg rasta imaju također pozitivnih osobina. Izuzetno su šarmantni i duhoviti.

Spuštena jabučica, vrhunski ljubavnik
Muškarci koji imaju spuštenu jabučicu dobri su ljubavnici. Dakle, ukoliko vam je važno da je dobar u krevetu, pronađite muškarca sa spuštenom jabučicom. To je zato što se jabučica spušta pod djelovanjem spolnog hormona testosterona, a što se je ona niža, to je on strastveniji i raspoloženiji za seks.

Savijeni prsti otkrivaju lažljivca
Ukoliko vam se sviđa muškarac s velikim nožnim prstima, pred vama je iskrena i vjerna osoba. Uska stopala imaju oni kojima je flert najvažnija stvar na svijetu. Ako primjetite da vaša simpatija ima savijene prste, budite oprezni jer mu iskrenost nije jača strana.

Rupica na bradi otkriva emotivca
Brada puno govori o muškarcu. Ako je naglašena, riječ je o živčanoj i glasnoj osobi. Mala i neupadljiva bradica otkriva muškarca koji ne zna što želi u životu. Ukoliko ima rupicu na bradi, budite sigurni da će te se u njegovom društvu osjećati kao kraljica.

Dugačak palac, odlučan čovjek
Pogledate li njegove šake, puno toga ćete saznati. Muškarac koji ima dugačak palac na ruci veoma je odlučan i uporan, dok onaj sa širokim palcem lako gubi živce. Dominantni muškarci imaju širok srednji prst.

Vezane vijesti

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović poručio je danas da ni jedan učenik koji je izišao na državnu maturu neće biti oštećen te da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika