26.06.2009. / 15:38

Autor: Anamarija Kronast

Michael Jackson ostavio troje djece i dug od 500 milijuna dolara

Naime, pjevač se na scenu, nakon punih 12 godina izbivanja, odlučio vratiti isključivo zbog financijske situacije. Nije tajna da je dugo bio u bankrotu, te da su ga različite ustanove donirale kako bi imao od čega živjeti

Ne zna se tko će se brinuti za mališaneNe zna se tko će se brinuti za mališanePremda se još uvijek napeto isčekuju nalazi obdukcije, obožavatelji Michaela Jacksona spekuliraju kako ga je "ubilo" to što se odlučio na turneju za koju psihički i fizički nije bio spreman.

Naime, pjevač se na scenu, nakon punih 12 godina izbivanja, odlučio vratiti isključivo zbog financijske situacije. Nije tajna da je dugo bio u bankrotu, te da su ga različite ustanove donirale kako bi imao od čega živjeti.

Doduše, još nikome nije jasno kako je glazbenik čija je prosječna godišnja zarada iznosila oko 97 milijuna kuna, na kraju umalo spao na prosjački štap.

S druge strane, živio je prilično rastrošno, a osim skupocjenih operacija kojima je mijenjao izgled, ogromnu količinu novca je trošio na zabavu. Osobito puno ga je koštalo održavanje imanja Neverland koje je upravo zbog dugova prošle godine bio prisiljen prodati.

Unatoč svemu tome, ostao je dužan još oko 500 milijuna dolara. Sve to bilo bi manje tragično da pjevač za sobom nije ostavio troje djece: sina koji nosi njegovo ime, Michael Joseph Junior (12) i kći Paris Michael Katherine (10) rodila je njegova tadašnja supruga Debbie Rowe, a najmlađe dijete, Princea Michaela II poznatijeg po nadimku "Blanket" prije sedam godina je rodila surogat majka, čiji je identitet nepoznat.

Osim što se moraju suočiti s očevom smrću pred mališanima je neizvjesna budućnost jer se Debbie Rowe se odrekla roditeljskih prava pa nitko ne zna tko će preuzeti skrb za djecu.
Za sada se nagađa da bi to mogla biti njihova baka Katherine, no još ništa nije službeno potvrđeno.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika