27.06.2009. / 08:33

Autor: Anamarija Kronast

Al Fayed će u Harrodsu izgraditi spomenik Michaelu Jacksonu

Al Fayed se prisjetio da ga je Jackson prilikom posjeta londonskom Harrodsu, jednom od njegovih najdražih mjesta, pitao može li tamo biti postavljen kip s njegovim likom. Naime tijekom obilaska robne kuće dopao mu se kip koji prikazuje Al Fayeda

Vijest o smrti kralja popa toliko je rastužila Mohameda Al Fayeda da je odlučio pokojnom pjevaču izgraditi spomenik. Egipatski milijarder izjavio je da namjerava dati izraditi spomenik Michaelu Jacksonu u londonskom trgovačkom centru Harrods, čiji je vlasnik.

"Očajan sam. Ne mogu vjerovati. To je šok, bio je takva legenda", rekao je bogataš i dodao da nije mogao spavati nakon vijesti o smrti kralja popa.

Al Fayed se prisjetio da ga je Jackson prilikom posjeta londonskom Harrodsu, jednom od njegovih najdražih mjesta, pitao može li tamo biti postavljen kip s njegovim likom. Naime tijekom obilaska robne kuće dopao mu se kip koji prikazuje Al Fayeda.

"Mogu ili imati kip do vašega?" pitao me na što sam mu potvrdno odgovorio, otkrio je otac Dodija Al Fayeda, bivšeg partnera princeze Diane, koji je s njom poginuo u prometnoj nesreći u Parizu 1997.

Al Fayed se već dogovorio s jednim umjetnikom i spomenik će biti izrađen za nekoliko mjeseci.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 27.06.09. 19:42

Zasluženo...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika