27.06.2009. / 21:41

Autor: Anamarija Kronast

Predomislila se: Debbie Rowe, majka Jacksonove djece, ipak ih želi natrag

Odluku nije donjela nakon smrti kralja popa nego još prošlog Božića kada je doznala da se njezin bivši suprug nalazi u teškom psihičkom i fizičkom stanju. Tada je angažirala odvjetnike da joj omoguće skrbništvo

Par u vrijeme ljubavi (Foto: Reuters)Par u vrijeme ljubavi (Foto: Reuters)Premda je prije deset godina šokirala svijet kada se vlastite djece odrekla u zamjenu za 7 milijuna dolara, bivša Jacksonova supruga Debbie Rowe ipak želi da djeca budu s njom.

Upravo od takve odluke strahovala je obitelj pokojnog pjevača koja vjeruje da bivša bolničarka nema pravo na mališane.

No, ona tu odluku nije donijela nakon smrti kralja popa nego još prošlog Božića kada je doznala da se njezin bivši suprug nalazi u teškom psihičkom i fizičkom stanju.

Tada je, izvještava Daily Mail, angažirala odvjetnike da joj omoguće skrbništvo nad 12-godišnjim Michaelom i 10-godišnjom kćeri Paris.

Čak planira tražiti i skrbništvo nad Blanketom, dječakom kojeg je rodila zamjenska majka čiji je identitet javnosti nepoznat.

"Ja sam im majka i trebaju me", kazala je Debbie.

No, Michaelova majka Katherine smatra da je ona puno sposobnija voditi brigu o mališanima pa bivšu medicinsku sestru čeka duga pravna borba.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika