29.06.2009. / 10:26

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza Anđelke Subašić: Mijenjaju se cijene struje, vode i goriva

Kako je ovaj tjedan Merkur u kretanju kroz stupnjeve ekliptike na kojima je njegov utjecaj jak, možemo očekivati ubrzane promjene mišljenja, stavova, retorike, vjetrova, stanja na prometnicama

Anđelka SubašićAnđelka Subašić''Po jutru se dan poznaje'' izreka je koja ne vrijedi za ovaj tjedan. Ponedjeljak 29.06 uopće nije mjerodavan za dane koje slijede: na našim prometnicama nema velikih gužvi, vrijeme je nekako neodređeno sivo, a mjesečeva mijena pogoduje da na površinu izađe uzrok sukoba podređenih i nadređenih.

Kako je ovaj tjedan Merkur u kretanju kroz stupnjeve ekliptike na kojima je njegov utjecaj jak, možemo očekivati ubrzane promjene mišljenja, stavova, retorike, vjetrova, stanja na prometnicama. Vrlo lako će se ljudi zbunjivati sa informacijama koje će mediji iznositi, s informacijama koje će direktno dobivati. Zbog grešaka u prijevodu moglo bi doći do nelagode u diplomatskim i poslovnim odnosima.

Cijene će se mijenati: struje, vode, goriva. Pregovori bilo koje vrste imati će čudnu dinamiku: najprije će se strane usaglasiti da bi ubrzo zatim došlo do korigiranja postignutog dogovora. Potresi su također neminovni, kao i polave (negdje i u kombinaciji). Seksualni skandali više nisu dominantna tema iako će ih zanimljivih još biti. Vojnih i policijskih intervancija u ovome tjednu ima dosta, nešto pojedinačnih a u drugoj polovici tjedna i masovnijih.

Strasti se ne smiruju jer Mjesec (narod, mase, podređeni, obespravljeni) je u ''neprijeteljstvu'' sa Marsom i Venerom - to su između ostalog i sukobi na bazi seksualnih opredjeljanja. Žena iz svijeta glamura skrenuti će na sebe veliku pozornost (negativnu) krajem tjedna (petak) čime će razočarati prije svega žene.

Vrijeme je cijeli tjedan promjenljivo, a ciklone i oluje mjestimice će blokirati prometnice i zagaditi zrak u (četvrtak/petak/subota). Svi koji rade sa plinovima i zagađivačima (nuklearni, minerali i rude) trebali bi biti jako oprezni u poslu kako nebi izazvali ekološku katastrofu.

Prometnice (posebno tuneli) biti će u vrijeme vikenda gotovo blokirane i potreban je oprez u vožnji (provjerite kočnice, gume). U slijedeći ponedjeljak ponovno će na cestama dominirati traktori i poljodjelski strojevi.

Najugodniji dan na općem planu biti će utorak 30. lipanj. Iskoristite ga za započeti poslovne suradnje, za uspješne dogovore, za kulturno i duhovno uzdizanje, te za druženja i susrete, podnošenje pisanih zahjeva i zamolbi, za manje kirurške intervencije.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika