29.06.2009. / 11:42

Autor: Andrea Belin

5 najjadnijih izgovora za prekid veze

Djevojke će vam uvijek otvoreno i direktno priznati zašto prekidaju vezu, ali muškarci to izvode na malo drugačiji način

Prekid je uvijek težak, za obojePrekid je uvijek težak, za obojePrekid veze jedno je od najtežih životnih razdoblja za većinu ljudi. Naročito padaju u depresiju ako ih muškarac ostavlja iz nekih banalnih razloga jer iako se nazivaju jačim spolom, muškarci su kod prekida kukavice. Djevojke će vam uvijek otvoreno i direktno priznati zašto prekidaju vezu, ali muškarci to izvode na malo drugačiji način. Nudimo vam nekoliko najgorih izgovora za prekid koje prakticiraju pripadnici jačeg spola!

1.)Ti si sjajna, ali ja trenutačno nisam spreman za vezu
Ovakav način prekida ne bi bio tako strašan da se nije uselio u stan nove djevojke nakon kratkog vremena. Ako vas osipa ovakvim komplimentima, a istovremeno vam najavljuje prekid, vjerujte ne misli da ste toliko sjajni. Ili je u pitanju neka treća osoba ili mu se jednostavno više ne sviđate.

2.)Ne možemo živjeti zajedno jer moja mama to ne bi odobrila
Premda je ova isprika jedna od najjadnijih koje možete čuti, istovremeno budite sretni jer možete odmah pretpostaviti što sve njegova mama ne bi odobrila. Sigurni smo da kraj sebe ne želite imati maminog sinčića koji će nakon svakog nesporazuma s vama tražiti savjet svoje majke.

3.)Nastavit ću se ponašati ovako sve dok ne prekineš sa mnom
On je zasigurno jedan od najvećih kukakvica jer je više nego očito da nema hrabrosti prekinuti. Ružno će se ponašati dok vas ne izludi u potpunosti i dok mu vi napokon ne odlučite reći zbogom.

4.)Viđam se s nekom drugom
Pozitivno je što vam je to sam priznao jer bilo bi puno gore da ste ovakvu vijest čuli od najbolje prijateljice, svojih roditelja... Nemojte tugovati, možda zaista niste jedno za drugo.

5.)Prerano sam rekao da te volim, idemo prebrzo
Ako su zaista stvari krenule malo prebrzo, mogao je o tome s vama porazgovarati, a ne odmah prekinuti. Međutim, postavlja se pitanje zašto je on vama prvi rekao dvije riječi koje svaka žena želi čuti.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika