29.06.2009. / 17:05

Autor: Andrea Belin

Sve ovisi o vama: 4 koraka do orgazma kakav priželjkujete

Ako je seks za vas postao rutina, a vrhunac nešto o čemu maštate, nudimo vam nekoliko savjeta kako biste i vi i vaša bolja polovica zaista uživali u seksu i pri tome svaki put doživjeli eksplozivan orgazam!


Za orgazam se valja potruditiZa orgazam se valja potruditiIstraživanja pokazuju da čak 60 posto žena glumi orgazam. Motivi zbog kojih to rade su različiti, ali prvenstveno lažu jer ne žele povrijediti partnerov ego. One su se radi partnerove sreće spremne odreći i vlastittog zadovoljstva. Međutim, stručnjaci tvrde da takav pristup seksu može ugroziti vezu. Kako vam se to ne bi dogodilo, nudimo vam nekoliko savjeta kako biste i vi i vaša bolja polovica zaista uživali u seksu i pri tome svaki put doživjeli eksplozivan orgazam!

Uzbudite se i opustite
Kada žena kaže da ne uživa u penetraciji, znači da se nije dovoljno navlažila te da je seksualn igra malo uranila. U krivu ste ako smatrate da je vlaženja kod pripadnica nježnijeg spola mehanički proces. Vlaženje je rezultat njezine opuštenosti i uzbuđenosti, a to naravno varira od osobe do osobe. Ukoliko vas partner nije dovoljno uzbudio, objasnite na koji način može u vama probuditi seksualnu želju.

Zaboravite na probleme
U krevetu zaboravite na sve probleme. Nemojte ni slučajno razmišljati o nekim drugim stvarima jer ćete sve zakomplicirati i uskratiti si užitak. Nije zabranjeno razmišljati o nekim skrivenim fantazijama jer će vam pomoći da što prije dođete do vrhunca. Ukoliko ih nemate, prepustite se partneru i uživajte u svakom njegovom dodiru.

Pronađite idealnu pozu
Ukoliko se konstantno seksate u istim pozama, šanse za doživljavanje orgazma su jako male. Žena mora otkriti koja joj poza najviše odgovara. Igrajte se i eksperimentirajte dok ne pronađete idealnu kombinaciju koja najviše podražava vašu G točku. Pri tome ne zaboravite na želje svog partnera.

Uskladite tijela
Vi najbolje znate koja brzina odnosno koji ritam vam najbolje odgovara. Ako vas prevelika brzina živcira, objasnite partneru da uspori ili obrnuto. Vi također morate biti aktivni. Zajedno pronađite ritam koji vam paše i vaše uzbuđenje dovodite do vrhunca.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika