Objavljeno u Nacionalu br. 711, 2009-06-30

Autor: Robert Bajruši

Efekti primjene novog zakona

U Saboru se puši kod Lučina

ŠIME LUČIN, SDP-ov
zastupnik, strastveni je pušač, pa u njegov ured u Saboru navraćaju svi željni nikotinaŠIME LUČIN, SDP-ov zastupnik, strastveni je pušač, pa u njegov ured u Saboru navraćaju svi željni nikotinaZakonska zabrana pušenja u zatvorenim prostorima ne stvara probleme samo posjetiteljima ugostiteljskih objekata nego i dijelu saborskih zastupnika. Oni su do sada pušili u saborskom kafiću koji se nalazi u prizemlju, a od uvođenja zabrane prisiljeni su pušiti pred ulazom u zgradu parlamenta.
Budući da inspekcija ne kontrolira zgradu Hrvatskog sabora, neki zastupnici su nastavili pušiti u svojim uredima. Kao najstrastveniji ističe se SDP-ovac Šime Lučin, u čiji ured redovito na čik-pauzu navraćaju i drugi zastupnici. Lučinov ured sada se u saborskim kuloarima naziva pušiona, a među zastupnicima kruži šala da se po dimu koji kulja iz njegove sobe koja gleda na Opatičku ulicu, može znati je li bivši ministar policije toga dana u Saboru.

Vezane vijesti

Ukinuta osuđujuća presuda Sobolu, bivšem Lučinovu pomoćniku

Ukinuta osuđujuća presuda Sobolu, bivšem Lučinovu pomoćniku

Vrhovni sud ukinuo je prvostupanjsku osuđujuću presudu bivšem pomoćniku ministra unutarnjih poslova Bojanu Sobolu pa će se suprugu SDP-ove saborske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika