29.06.2009. / 20:34

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Caminero u problemima

Caminero nekoć zabio Dinamu, a sada osumnjičen za šverc kokaina

Nekadašnji španjolski nogometni reprezentativac Jose Luis Caminero (41) osumnjičen je da je bio član međunarodne bande koja se bavila preprodajom droge...

Jose Luis CamineroJose Luis CamineroGrupa, čiji je Caminero navodno bio član, osumnjičena je za šverc pola tone kokaina iz Meksika i Kolumbije te za pranje dva milijuna eura u Španjolskoj. Ukupno je uhićena 31 osoba.

Caminero je, kako navode španjolski mediji, nakon saslušanja pušten na slobodu jer je procijenjeno da ne postoji opasnost bijega. Caminero je u bogatoj karijeri igrao za Valladolid i Atletico Madrid za koje je tijekom 15 sezona postigao 58 pogodaka.

Na Svjetskom prvenstvu 1994. je bio najbolji strijelac španjolske reprezentacije s tri postignuta gola, a za „furiju" je igrao i na Europskom prvenstvu 1996. Ukupno je za nacionalnu momčad odigrao 21 utakmicu i ubilježio osam pogodaka.

Hrvatski ljubitelji nogometa imali su priliku gledati Caminera u Maksimiru u sezoni 1997./1998., kada je zagrebački Dinamo s Prosinečkim u momčadi igrao u trećem kolu Kupa UEFA-e protiv Atletico Madrida.

U Zagrebu je bilo 1:1, Dinamo je poveo golom Mujčina u 1. minuti, a izjednačio je baš Caminero u 60. minuti. U Madridu su slavili "atletičari" 1:0.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika