30.06.2009. / 13:05

Autor: Andrea Belin

Savjeti za njega: Kako se pretvoriti u zavodnika

Doduše, ovakve stvari se ne mogu generalizirati, međutim postoji nekoliko stvari koje morate znati prije nego krenete u akciju

Važan je suptilan pristupVažan je suptilan pristupUkoliko nemate djevojku i već godinama niste uspjeli zavesti niti jednu pripadnicu nježnijeg spola jeste li se ikada pitali zašto je to tako? Možda je vrijeme da napokon razmislite o tehnikama zavođenja koje prakticirate.
Doduše, ovakve stvari se ne mogu generalizirati, međutim postoji nekoliko stvari koje morate znati prije nego krenete u akciju!

1. Uspostavite kontakt očima
Kontakt očima morate uspostaviti prije nego krenete u osvajanje jer je to najbolji način da izvidite situaciju i otkrijete imate li ikakve šanse. Ako se pogledavate duže vrijeme, priđite joj i započnite razgovor. Stručnjaci tvrde da je govor tijela jako važan pri upoznavanju ljudi.
2. Ne pokazujte veliki interes
Premda vam se čini najjednostavnije da joj odmah kažete da vam se sviđa, radije izbjegavajte takva priznanja. Čim ste joj prišli, više je nego očito da vam je zapela za oko. Ne pokazujte interes jer će vas okarakterizirati kao "lakog" muškarca.
3. Počastite ju komplimentima
Pri tome budite oprezni i nemojte birati riječi koje je mogla čuti već nekoliko puta te iste večeri. Najprije razgovarajte o nekim drugim stvarima dok ne primjetite da je zainteresirana za vaše društvo.
4. Izbjegavajte klišeje
Pokušavajte biti što jednostavniji jer u protivnom ćete ostaviti pogrešan dojam. Muškarci koji previše filozofiraju, ne prolaze dobro.
5. Noćni klubovi nisu jedina mjesta za upoznavanje
Djevojci možete prići na fakultetu, trgovini ili nekom trećem mjestu. Velika je vjerojatnost da ćete u klubu naići na djevojku koju je prije vas maltretirao neki drugi muškarac.
6. Morate znati odustati
Vjerujte nema ničeg dosadnijeg od napornog čovjeka. Pokreti njezina tijela će vam otkriti ako ste pretjerali. Ukoliko za vrijeme razgovora gleda uokolo, vrijeme je da se pozdravite i odete.
7. Učinite da se osjeća najprivlačnijom ženom u prostoriji
To će vam osigurati ulazak u drugu fazu, međutim morate biti oprezni. Često puta najljepše djevojke same odlaze kući jer im se muškarci boje prići. Budite hrabri jer zaista nemate što izgubiti.

Vezane vijesti

Razbijanje predrasuda: Muškarci pričaju više od žena, ali i lošije

Razbijanje predrasuda: Muškarci pričaju više od žena, ali i lošije

Žene bolje komuniciraju od muškaraca i zapravo manje pričaju od njih, pokazala je britanska studija objavljena u petak. Muškarci u danu izgovore više… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika