30.06.2009. / 13:36

Autor: Andrea Belin

7 stvari koje baš nikada ne smijete reći partnerici

Iskrenost je apsolutno vrlina, no nikada ne smijete govoriti o stvarima kojima se ni sami ne ponosite. Ne zato jer ne biste željeli govoriti istinu, nego stoga jer, vjerujte nam, ni ona to sigurno ne želi znati

NE morate otkrivati koliko novaca mjesečno trošiteNE morate otkrivati koliko novaca mjesečno trošiteVećina muškaraca, baš kao i žena, ima ljubavnu prošlost kojom se možda i ne ponosi. Upravo zbog toga na početku nove veze neke je stvari možda bolje zadržati za sebe. Također ne morate otkrivati što radite dok se tuširate i koliko kuna mjesečno potrošite na mobitelu...Ovakva priznanja često puta zakompliciraju odnose, a vjerujemo da to ne želite...

1. Broj seksualnih partnerica
Sigurni smo da je to jedna od stvari s kojima ste se hvalili pred svojim prijateljima, međutim novoj djevojci o nemojte o tome govoriti. Djevojka s kojom ste započeli vezu će vas vjerojatno pitati, ali za vas i za nju je bolje prešutjeti pravu istinu. Broj seksualnih partnerica za jednu noć potegnuti će niz pitanja, a vjerujemo da vam nije cilj razgovarati o situacijama kojima se možda više i ne ponosite. Ako se na policama vašeg ormara još uvijek nalaze stvari koje su vam poklanjale bivše djevojke, nova odabranica vašeg srca to također ne mora znati.

2. Visina plaće
Ukoliko ne živite zajedno vaša djevojka zaista ne mora znati kolika su vam mjesečna primanja. Također joj ne morate polagati račune o tome koliko trošite na izlaske, mobitel, garderobu... No, kada se odlučite na zajednički život, neke stvari i tada zadržite za sebe. Vjerujte ni vi nećete nikada saznati koliko je potrošila u shoppingu.

3. Odnose s obitelji
Kada imate dobar posao, savršenu djevojku ne mora značiti da vam nisu potrebni roditelji. Ne moraju vam pomagati financijski, ali neki životni savjeti uvijek su dobrodošli. Naravno, vaša djevojka ne mora biti uključena u takve rasprave. Također ne mora znati za vaše obiteljske tajne.

4. Slabosti i strahove
Možete li zamisliti njezinu reakciju kada čuje da se bojite mraka, zubara... Pred djevojkom uvijek morate biti hrabar i jak muškarac pa makar to morali i odglumiti. Žene kraj sebe žele imati muškarca na kojeg se uvijek mogu osloniti.

5. Aktivnosti u kupaonici
Koliko puta i zašto idete u kupaonicu ili na wc ne zanima apsolutno nikoga pa ni vašu djevojku. Također nemojte otkrivati aktivnosti kojima se na takvim mjestima bavite.

6. Tajne vaših prijatelja
Neki parovi uživaju u tračanju svojih prijatelja i njihovih veza, no često se pokazalo da to baš i nije pametno. Ako vaš najbolji prijatelj vara svoju djevojku, vaša će nakon nekog vremena posumnjati u vas. Sigurni smo da ne želite da vam svaki dan visi nad vratom, postavlja dosadna pitanja ili provjerava vaše pozive i sms poruke na mobitelu. Kako bi izbjegli takve situacije, život zajedničkih prijatelja nemojte komentirati.

7. "Statistiku" o mastrubiranju
Premda imaju bogati seksualni život, većina muškaraca ne prestaje sa svojom omiljenom aktivnošću. Samozadovoljavanje nije loša navika, naprotiv može vam u mnogo čemu pomoći po pitanju seksualnosti. No, podatak koliko to često radite, zadržite za sebe. Ukoliko svojoj partnerici priznate koliko često mastrubirate, smatrati će se nedovoljno dobrom za zadovoljavanje vaših seksualnih apetita.

Vezane vijesti

5 mitova o mršavljenju koje odmah morate zaboraviti

5 mitova o mršavljenju koje odmah morate zaboraviti

ŠETNJA NIJE KORISNA KAO TRČANJE Zabluda: Potrošit ćete duplo više kalorija trčeći nego šetnjom. Istina: Ako trkač i šetač pređu istu razdaljinu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika