01.07.2009. / 10:36

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza Anđelke Subašić za srpanj: Problemi u poljoprivredi, atentati i smrt poznate osobe

Financijski će najbolje proći oni koji imaju barem dvije vrste izvora prihoda i koji pokažu veliku fleksibilnost u politici cijena. Koliko tehnika i tehnologija može  biti poticajan, ali i vrlo ograničavajući faktor u poslovanju, prometu i istraživanjima dokazati će mladi stručnjaci i entuzijasti

Anđelka SubašićAnđelka SubašićU prvom tjednu ubrzane su političke i ekonomske aktivnosti. Smjer će se mijenjati gotovo svakodnevno: jedan dan u pozitivnom, a već drugi dan u negativnom smjeru. Nakon toga pozornost će se fokusirati na unutarnjopolitičke i ekonomske teme.

U političkoj retorici prevladavati će povijesne i domoljubne teme koje će se naročito isticati kroz kulturna zbivanja. U ekonomiji će: poljoprivreda, pomorstvo, zlato i plemeniti metali i zabavna industrija, prolaziti kroz vrlo problematično razdoblje.

Zbog opasnih točaka kretanja Marsa u danima oko pomrčine Mjeseca (07.07.) dolazi do oružanog sukoba i samoubilačkih napada (s ciljem izvršenja atentata) u zemlji ekstremne političke orijentacije. U sukobima će se na žalost koristiti i kemijsko oružje.

Financijski će najbolje proći oni koji imaju barem dvije vrste izvora prihoda i koji pokažu veliku fleksibilnost u politici cijena. Koliko tehnika i tehnologija može biti poticajan, ali i vrlo ograničavajući faktor u poslovanju, prometu i istraživanjima dokazati će mladi stručnjaci i entuzijasti. Znanost će nam pružiti niz dokaza koje je astrologija već stotinama godina tvrdi, ali nije uspijevala objasniti.

U predzadnjem tjednu ovoga mjeseca napustiti će nas osoba iz svijeta kulture kojoj smo se dugo divili i obožavali je.

Očekuju nas i prosvjedi predvođeni mladim skupinama (nove ''Internet revolucije''). Eskalacija protesta očekuje se sredinom srpnja.

Vrijeme će do polovice mjeseca biti vrlo nestabilno, a zatim će se smiriti i dati nam sa temperaturama do znanja da je pravo ljeto.

U srpnju možemo izdvojiti slijedeće radne dane kao izuzetno rizične: utorak 07.07., srijeda 15.07., srijeda 22.07. (izuzetno rizičan), srijeda 29.07. Tih dana nije dobro potpisivati važne ugovore niti riskirati na burzama. Poduzimanje aktivnosti prikladnije je dan prije ili nakon navedenih datuma.

Tada će vam, naime stvari biti puno jasnije i imati ćete relevantnije informacije, kako u navedene dane ne biste doživjeli nepredviđena iznenađenja.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika