04.07.2009. / 12:41

Autor: Totalsport

Eduardo: Taylorov sin poklonio je mojoj supruzi crtež hrvatske zastave

- Nakon svega se Taylor preko maila obratio klubu i meni. Izrazio je veliko zadovoljstvo što ponovno igram nogomet, a ja sam mu, pak, oprostio

Eduardo da SilvaEduardo da SilvaEduardo, hrvatski nogometni reprezentativac i član Arsenala, gostovao je u novom izdanju engleskog nogometnog magazina 4-4-2...

Uglavnom je novinar okrenuo priču i prisjetio se teških trenutaka kroz koje je prolazio Brazilac Eduardo, tijekom prošle kalendarske godine.

U veljači prošle godine 29-godišnji Martin Taylor, nogometaš Birminghama, je brutalno startao na Eduarda, te mu priuštio skoro godinu dana bez natjecateljskog nogometa. Danas je Eduardo ponovno potpuno spreman za nogomet, a za 4-4-2 je podsjetio je li se Taylor ikada ispričao za taj start ili nije.

- Rekao sam mnogo puta da je Taylor bio u bolnici, ali se ne sjećam jesmo li pričali ili ne. Niti mogu garantirati da sam ga vidio. Naime, u to vrijeme je bila operacija i ne sjećam se ničega, a kamoli njegovog dolaska - rekao je Eduardo i dodao:

- No, znam da je došao sa svojim djetetom u bolnicu, a dijete je na komadiću papira nacrtalo hrvatsku zastavu i poklonilo taj crtež mojoj supruzi. Ona je mislila da je to bio neki od navijača Arsenala, hrvatske reprezentacije ili mene. No, bio je Taylor.

Eduardo je zaključio razgovor još jednom poznatom pričom:

- Nakon svega se Taylor preko maila obratio klubu i meni. Izrazio je veliko zadovoljstvo što ponovno igram nogomet, a ja sam mu, pak, oprostio.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika